Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy alibi kapcsolat egy leszbikus lány és egy mozgássérült (botal járó) srác között?
Igen, alibi kapcsolaton azt értem, hogy sosem lesz köztük szex csakis baráti viszony. Az egész alibi kapcsolatot azért csinálnák, hogy a szülők a környezetük ne nyaggassa őket a kapcsolat témával.
A kérdés az, ti gondolkodtatok már e ezen, hogy egy ilyen alibi kapcsolattal hárítsátok a szülők nyaggatását. Illetve akik voltak vannak ilyen alibi kapcsolatban, ti mit mondanátok? Bevált a dolog? Megéri?
Soha nem fogom megérteni, hogy akik nem vállalják önmagukat, nem önazonosak, azok mi jogon várnak elfogadást bárkitől is?
Másrészt aki ott tart szellemileg, hogy mit gondolnak mások a saját életéről, választásáról, az meg teljesen alkalmatlan a boldogságra.
Akkor meg azzal nyaggatnának, hogy miért vagyok egy mozgássérülten, miért nem keresek inkább egy egészséges pasit.
Szóval ha azon a szellemi szinten lennék, hogy a nyaggatással foglalkozzak, akkor inkább egy egészséges meleg pasit választanék. A botos heteró úgyis reménykedne a potyaszexben + még ciki is lenne vele mutatkozni.
Kérdező és gondolkodtál már azon, hogy egy hozzád hasonló, bottal járó lánynak elkezd udvarolni?
Az udvárlás alatt azt értem, hogy kedves vagy hozzá, virágot adsz neki, beszélgetsz vele, de nem arról, hogy milyen szemét dögök a szép nők, mert csak szép férfi kell nekik . Szóba sem kell hozni a kapcsolatokat, csak beszélgetni, felépíteni egy bizalmi viszonyt, aztán fokozatosan jön a többi.
Mert azt ugye tudod, hogy aki azt sugározza, hogy a nők gonoszak és felszínesek az akkor is taszító, ha nem bottal jár? Mert a legtöbb itt síró pasival ez a gond.
És azzal tisztában vagy, hogy ha rossz véleménnyel vagy a nőkről azt a leszbikusok is magukra veszik? Ergo ha alibi kapcsolatban lennél egy leszbikus nővel ugyanúgy tisztelned kellene és kedves lenni hozzá stb, annyi enegriávaleg egy heteró nőt is meghódíthatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!