Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Működhet egy alibi kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy alibi kapcsolat egy leszbikus lány és egy mozgássérült (botal járó) srác között?

Figyelt kérdés

Igen, alibi kapcsolaton azt értem, hogy sosem lesz köztük szex csakis baráti viszony. Az egész alibi kapcsolatot azért csinálnák, hogy a szülők a környezetük ne nyaggassa őket a kapcsolat témával.

A kérdés az, ti gondolkodtatok már e ezen, hogy egy ilyen alibi kapcsolattal hárítsátok a szülők nyaggatását. Illetve akik voltak vannak ilyen alibi kapcsolatban, ti mit mondanátok? Bevált a dolog? Megéri?

2022. szept. 23. 11:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%

Engem férfiként érdekelne ilyen alibikapcsolat, de csak akkor ha SOHA nem tudja meg senki hogy alibikapcsolat/volt.Ami szerintem kivitelezhetetlen.

30/F

2022. szept. 23. 17:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nem. Ha a két családi háttér el is fogadná a másik félt, akkor azzal kezdenének el cseszegetni, hogy hol a közös csók, hol vannak a közös képek, hol marad idővel a gyűrű, esküvő, gyerek.... Miért nem jön át, miért nem alszik itt, nem jönne-e el a nem tudom hányadik rokon ünnepségére... Szerintem csak időhúzás. Az is lehet, hogy a lányt cseszegetnék, hogy miért nem keres nem mozgássérült pasit. Ha megfelel nektek, akkor rendben van, de még ha be is válik valameddig, örökké ez sem fogja visszatartani a cseszegetéseket. Ha meg formálisan mindennek eleget tesztek, amit elvárnának, mint facebook közös kép meg társai, akkor azzal meg azt veszélyeztetitek, hogy az igaz szerelem nem talál rátok, mert azért tisztességes ember köztudottan foglalt emberre nem nyomul, és ti is hiteltelennének meg furának tűnnétek, ha úgy kezdenétek az ismerkedést más idegenekkel, hogy amúgy kamu kapcsolatban vagytok.
2022. szept. 23. 17:36
 13/15 anonim ***** válasza:
21%
#5 22 évesen önálló Magyarországon? Álomvilágban élsz
2022. szept. 23. 17:38
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
5-ös vagyok, én önálló voltam akkor. Más is az lehet, ha esetleg kidobják otthonról, mert már nem tanköteles/kiskorú. Persze, ha így alakul, az igényekből le kell adni, én is munka mellett jártam fősulira, nem könnyű, de meg lehet oldani.
2022. szept. 23. 18:01
 15/15 anonim ***** válasza:
25%
21 évesen lettem önálló. A saját kerestemből éltem, abból vettem maganak mindent, ételt, ruhát, közlekedést, még az utolsó mosogatócsivacsot is magamnak vettem.
2022. szept. 24. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!