Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Sűrgős Lenne! Már több hónapja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sűrgős Lenne! Már több hónapja nem jött meg, elkezdhetem szedni a fogamzásgátló tablettát?

Figyelt kérdés

Voltam nőgyógyásznál , aki azt mondta várjam ki amíg megjön, és az első napján kezdjem el szedni . Több hónapot vártam azóta, de nem bírok tovább.

AZ arcomon van pár pattanás, igaz az hogy a tablettától AKÁR TÖBB IS LEHET ? AZT akarom h 1 pattanásom se legyen ! A gyógyszer (amit felírtak) is erre való .

Bőrgyógyásszal pedig senki ne jöjjön, mert voltam többnél is.

18/N

2010. okt. 6. 21:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

NEM! Nehogy elkezd szedni, mert tényleg tönkrevágod magad!

Ha több hónapja nem jött meg, lehet hogy más oka is van. Hormonbetegség (pl. pcos). Nekem diagnosztizálták ezt a betegséget, hónapokon keresztül nem jött meg. Aztán írt fogigátlót, én is akartam, ő is ezt javasolta. Hozzátette, ha nem jön meg 1-2 hónapon belül, akkor menjek vissza, mert ad valami gyógyszert vagy injekciót, amitől megjön, és akkor elkezdhetem szedni. (Szerencsém volt, mert pont megjött, előtte meg vag fél évig semmi...)

Szóval inkább vizsgáltasd ki magad!

Egyébként a diane pattanásra való, a cypromix is, meg még 1-2 van, ami eltünteti a pattanásokat. Személy szerint cypro-t szedek, annyira sok pattanásom nem volt, most már egy sincs, elgyengültek a szőrtüszőim, szép a bőröm. Szóval nyugi, nem lesz több pattanásod! Ha igen, akkor nem megfelelő a szervezetednek. Egyébként meg minimum 3 hónap kell majd, mire hatást észlelsz.

Minden jót, és ne görcsölj, mert pszichésen még annyira se fog megjönni....

20/l

2010. okt. 7. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!