Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sűrgős Lenne! Már több hónapja nem jött meg, elkezdhetem szedni a fogamzásgátló tablettát?
Voltam nőgyógyásznál , aki azt mondta várjam ki amíg megjön, és az első napján kezdjem el szedni . Több hónapot vártam azóta, de nem bírok tovább.
AZ arcomon van pár pattanás, igaz az hogy a tablettától AKÁR TÖBB IS LEHET ? AZT akarom h 1 pattanásom se legyen ! A gyógyszer (amit felírtak) is erre való .
Bőrgyógyásszal pedig senki ne jöjjön, mert voltam többnél is.
18/N
Diane 35 .
Kérlek mindenre válaszolj.
Amíg nem kezdesz el menstruálni, nem lehet elkezdeni a gyógyszert. Az egész hormonháztartásodat tönkrevágod, ha nem tartod be az utasítást.
Pattanás bármitől lehet. Általában a fogamzásgátló tabletták javítanak rajta - 3 hónapot nem árt kivárni - de találkoztam már olyannal, akinek nem vált be erre a gyógyszer.
Nem azért vagyok ilyen türelmetlen.A pattanások miatt vagyok ilyen gátlásos. Van párkapcsolatom , szeretnék lefeküdni a barátommal, és igen óvszerről is halottam,de a fogamzásgátló mellett döntöttem .
Feltűnt , hogy nem válaszoltál a FŐ kérdésemre ( utolsó ) ? ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!