Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Sűrgős Lenne! Már több hónapja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sűrgős Lenne! Már több hónapja nem jött meg, elkezdhetem szedni a fogamzásgátló tablettát?

Figyelt kérdés

Voltam nőgyógyásznál , aki azt mondta várjam ki amíg megjön, és az első napján kezdjem el szedni . Több hónapot vártam azóta, de nem bírok tovább.

AZ arcomon van pár pattanás, igaz az hogy a tablettától AKÁR TÖBB IS LEHET ? AZT akarom h 1 pattanásom se legyen ! A gyógyszer (amit felírtak) is erre való .

Bőrgyógyásszal pedig senki ne jöjjön, mert voltam többnél is.

18/N

2010. okt. 6. 21:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Melyikre nem válaszoltam? Az akár több is lehet-re? Szerinted az attól lettem csak pöttyös mit jelent? Na fordítok, ha nem megy. Csupa pattanás lettem tőle.
2010. okt. 6. 21:28
 12/21 anonim ***** válasza:

Egyáltalán kivizsgált az orvos? Csináltatott hormonvizsgálatot? Nem gondolod, hogy nem túl egészséges, hogy nem jön meg?

Van olyan betegség, ami menzesz kimaradással jár és nem ajánlott rá tablettát szedni.

Először nézz már utána pontosabban, hogy mi bajod is van, és majd utána kezdjél tabit szedni.

2010. okt. 6. 21:29
 13/21 A kérdező kommentje:
21:28-as CSAK a fő kérdésre nem válaszoltál , ami a címben szerepel :D AZ ÉRDEKELT leginkább ,hogy elkezdhetem-e szedni úgy, hogy még nem jött meg :D
2010. okt. 6. 21:31
 14/21 anonim ***** válasza:

Miután a nőgyógyász az ugye nem börgyógyász, nem tudhatja, hogy a te pattanásaid mitől vannak. Általában javít a fogamzásgátló a bőrön - ahogy a terhesség is: de vannak kivételek, mindig, mindenhol. A franc se tudja neked innen megmondani, hogy neked jó lesz, vagy nem.

Menj bőrgyógyászhoz. Ha tényleg olyan súlyos a helyzet, felír neked egy olyan gyógyszert, amitől elmúlik az összes pattanás - de ahhoz tényleg komoly aknés bőr kell, mert nagyon súlyos mellékhatásai lehetnek. Alá is kell írnod egy nyilatkozatot, hogy a kezelés alatt fogamzásgátló tablettát szedsz és utána még legalább egy évig nem esel teherbe.

2010. okt. 6. 21:33
 15/21 anonim ***** válasza:

Gátlásos vagy pár pattanástól??... nem fér a fejembe!!!

Szedd úgy ahogy az orvosod mondta, nem pedig ahogy a gyakori kérdéseken javasolják!!! Tényleg olyan üresfejű lehetsz mint ahogy gondoltam...

21:16-os.

2010. okt. 6. 21:33
 16/21 anonim ***** válasza:
NEM LEHET ELKEZDENI SZEDNI FOGAMZÁSGÁTLÓ TABLETTÁT CSAK AKKOR, HA MEGJÖTT A MENSTRUÁCIÓD, MIVEL HORMONÁLIS KÉSZÍTMÉNY ÉS TÖNKREVÁGHAT EGY ÉLETRE. De azért ha akarod, szedd csak be. Mit számít, legfeljebb megoldottad a fogamzásgátlást részedről örökre.
2010. okt. 6. 21:35
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha utána jártál,hogy miért nem menstruálsz,akkor gondolom az okát is tudod.Ha tudod az okát,akkor lehet tenni ellene.Ne haragudj,de nem hiszem el,hogy ha valóban kivizsgál egy orvos és pontosan tudja,hogy mi okozza a menstráció kimaradást,akkor javasol elöbb arra egy megoldást és nem azt mondja,hogy menj haza és várjál!Ez akkora kamu,mint ide Jeruzsálem.
2010. okt. 6. 21:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem terhes vagy :)
2010. okt. 6. 22:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha 18 vagy és lány, valamint több hónapja nem jött meg a menstruációd... Azt kell mondanom vagy terhes vagy, vagy valami komoly hormonális problémád van... Hidd el az orvos jobban tudja...
2010. okt. 6. 22:09
 20/21 Lieni ***** válasza:

Először is válts nőgyógyászt.

Komolyan mondom.

Ezernyi oka lehet, hogy nem jön meg már hónapok óta.

Nekem is volt ilyen, és az orvos kivizsgált, majd kiderült, hogy bizonyos vitaminok hiányoztak és felírt vitamint, attól helyrejött a dolog.

Ameddig nem jön meg nem szedheted a gyógyszert.

2010. okt. 7. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!