Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Férfiak ti erőltetnétek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti erőltetnétek a párotoknál a terhességmegszakítást, ha becsúszna a baba?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk védekezés vagy anélkül lenne. Folyamodnátok-e ezért erőszakhoz?

2022. okt. 22. 05:10
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
29%
Én a jogi abortuszt úgy támogatnám, hogy rögtön az első eset után elkötni a faszit, utána meg élete végéig gyermektelen járulékot kelljen fizetnie egy alapba, ahonnan az elhagyott anyákat támogatnák.
2022. okt. 22. 14:08
 22/48 anonim ***** válasza:
30%
Ha az abortusz mellett dönt, akkor a következő életében vagy az azt követőben nem lehet majd gyereke az illetőnek.. Nem én találtam ki, úgyhogy érdemes többször is átgondolni.
2022. okt. 22. 15:29
 23/48 anonim ***** válasza:
77%
Én következő életemben se szeretnék gyereket.
2022. okt. 22. 15:34
 24/48 anonim ***** válasza:
69%
11- anyadeknak kellett volna élniük a jogi szaroddal, most legalább egy ilyen beteg elmével kevesebb lenne.
2022. okt. 22. 16:59
 25/48 anonim ***** válasza:
58%
Nem! Sőt. F 44
2022. okt. 25. 13:12
 26/48 anonim ***** válasza:
32%

Nő vagyok. Nem erőltetné a párom, de nem is kellene, mivel szabad akaratomból mennék abortuszra, mert nem akarnám megtartani az embriót.

Én pl nem tartom igazságosnak azt, hogy a nő ugyan dönthet úgy, hogy megtartja a magzatot, a férfi akarata ellenére, ÉS ezek utàn még van pofája gyerektartást követelni. Jogilag ezt kellene normálisan szabályozni, hogy ha a pasi papíron is lemond az àltala nem kívánt gyerekről, de a nő mégis megszüli, ne tudja a pasit gyerektartás címen pénzzel lehúzni. És mindezt még az első trimeszteren belül intézni, addig amíg lehet abortuszt végeztetni

Ha a nő úgy döntött megszüli a gyereket, akkor nevelje is fel egyedül! Ne csak akkor legyen nagy a szája, amikor még nem érzi át igazàn azt, hogy egy gyerek mekkora teher, érzelmileg, lelkileg, anyagilag.

2022. okt. 31. 01:49
 27/48 anonim ***** válasza:
39%

26

Fhú de jogos. Nőként én is ezt gondolom.

2022. okt. 31. 08:47
 28/48 A kérdező kommentje:
A férfi is tehet azért, hogy ne legyen gyerek.
2022. okt. 31. 10:45
 29/48 anonim ***** válasza:
28. Ja, nem szexel. De ez ugye nem életszerű, viszont az egyetlen 100%-os megoldás. 36 éves vagyok, nem mai csirke, de nem ismerek olyat aki ezzel a módszerrel élne. Egyszerűen nem életszerű, egészséges embereknél nem elvàrható. Minden más mód kockázatos.
2022. okt. 31. 12:01
 30/48 A kérdező kommentje:
Vállalják ők is a következményeket igen. Ne a nő szívjon mindig miattuk, hanem vállalják ők is tetteik következményeit. Attól férfiak. Azt megtehetik, hogy óvszert használjanak vagy ne szexdljenek, ha a gyerektől félnek. Elég biztonságosak az óvszerek helyes használattal. Ezt nőgyógyász is mondta. Azzal egyetértek, hogy lemondhatnak a gyerekről, de az abortuszt nem erőltethetik.
2022. okt. 31. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!