Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti erőltetnétek a párotoknál a terhességmegszakítást, ha becsúszna a baba?
Nő vagyok. Nem erőltetné a párom, de nem is kellene, mivel szabad akaratomból mennék abortuszra, mert nem akarnám megtartani az embriót.
Én pl nem tartom igazságosnak azt, hogy a nő ugyan dönthet úgy, hogy megtartja a magzatot, a férfi akarata ellenére, ÉS ezek utàn még van pofája gyerektartást követelni. Jogilag ezt kellene normálisan szabályozni, hogy ha a pasi papíron is lemond az àltala nem kívánt gyerekről, de a nő mégis megszüli, ne tudja a pasit gyerektartás címen pénzzel lehúzni. És mindezt még az első trimeszteren belül intézni, addig amíg lehet abortuszt végeztetni
Ha a nő úgy döntött megszüli a gyereket, akkor nevelje is fel egyedül! Ne csak akkor legyen nagy a szája, amikor még nem érzi át igazàn azt, hogy egy gyerek mekkora teher, érzelmileg, lelkileg, anyagilag.
26
Fhú de jogos. Nőként én is ezt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!