Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti erőltetnétek a párotoknál a terhességmegszakítást, ha becsúszna a baba?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk védekezés vagy anélkül lenne. Folyamodnátok-e ezért erőszakhoz?2022. okt. 22. 05:10
2/48 anonim válasza:
Erőszakhoz dehogy is, viszont választás elé állítanám: vagy elvetetjük a babát, vagy a gyerektartás lesz az egyetlen kötelességem.
3/48 anonim válasza:
Én férjem nagyon erőszakos lenne, hogy menjek abortuszra. Rettegek is tőle, hogy erre kerül sor. De én meg abban lennék erőszakos, hogy kísérjen el minden megalázó helyzetben, vegye ki a munka napját, ha már képes volt nem védkezni, legyen csak ott minden alkalomnál, amikor lecsesznek és megaláznak
4/48 anonim válasza:
Kétszer voltam ebben a helyzetben, mind a két gyereket bevállaltam, nagyon aranyos gyerekek lettek, imádom őket. 🤗
5/48 anonim válasza:
Szerintem ha a férfi nem is akarja a gyereket, de a nő úgy dönt megtartja, semmi köze hozzá..
Egyik ismerősöm együtt volt a párjával már nagyon rég, terhes lett.
Elmondta a párjának aki kijelentette hogy neki nem kell se ő se a gyerek.
Majd miután elhagyta, kiderült hogy megcsalta, van neki egy másik nő aki szintén terhes.. :)
Azóta is együtt van a csajjal, nevelik közösen a fiukat, a másik lány megtartotta a kicsit, kislány lett, a szüleinél él, és minden rendben velük.
Bevállalta úgyis hogy elhagyta a párja.
Szóval ha én ilyen helyzetben lennék, lenne jó állásom, vagy család aki támogat akkor megtartanám.
6/48 anonim válasza:
Nem erőltetném, sőt le akarnám beszélni rola. Nem fogom megöletni a gyerekem, inkább akkor adjuk örökbe ha annyira nem akarja vállalni.
20f
7/48 anonim válasza:
Nem erőltetném. A szex ezzel járhat, benne van a pakliban. Aki szexel, az ezzel tisztában kell legyen.
9/48 anonim válasza:
Nem akarnék abortuszt, vállalnám a következményeit férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!