Értesítenétek az apát terhességről, ha egyéjszakás kalandból fogant a baba és biztosan NEM szeretnétek megtartani?
Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 23:14
1/21 anonim válasza:
Minek?! Az abortuszhoz nincs rá szükség...
2/21 anonim válasza:
Nem. Felesleges információ lenne. Ez alól kivétel esetleg, ha abban a hitben él, hogy terméketlen és emiatt szexeltünk védekezés nélkül.
3/21 anonim válasza:
Kétlem, hogy akarná a gyereket, de ha mégis megszülnéd? Gondolom nem. Akkor meg teljesen felesleges mondani neki..
4/21 anonim válasza:
Szerintem kell értesíteni és szálljon be ő is az abortusz költségbe elvégre nem csak a nő egyedül hozta össze ..
5/21 A kérdező kommentje:
Számomra azért rossz ez, mert nem egy idegen emberről van szó,( de mindössze 4x találkoztunk) és úgy érezném, hogy a háta mögött döntök a leendő gyereke sorsáról. Talán mégsem vagyok biztos abban, hogy elvetessem-e....
2022. aug. 20. 23:25
6/21 anonim válasza:
5
A főkérdésedben kiemelted a NEM szót, itt meg már nem vagy biztos abban a NEM-ben, szóval nem kérdés, szólj neki. Én férfiként akkor is elvárnám hogy szóljanak, ha biztosan NEM lenne a döntés részedről.
7/21 anonim válasza:
Igen. Ha nem vagy biztos benne, akkor igen. Így már teljesen más. Kényszeríteni nem tud semmire, de egy beszélgetés jót tenne neked most vele. No meg tényleg megérdemli.
9/21 anonim válasza:
Neki is van része a dologban, így vagy úgy.
(Én ha férfi lennék is tudni akarnám.)
Aztán majd ő eldönti, nem tudhatod hogy ő hogy dönt.
Más beszélni dolgokról meg az is más amikor megtörténik és benne vagy abban a helyzetben..
10/21 anonim válasza:
Igen. Ha másért nem, tanuljon belőle, hogy a szexből tényleg lehet terhesség, védekezzen. Ha félek a konfliktustól, lehet, hogy utólag mondanám csak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!