Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Értesítenétek az apát terhessé...

Értesítenétek az apát terhességről, ha egyéjszakás kalandból fogant a baba és biztosan NEM szeretnétek megtartani?

Figyelt kérdés

2022. aug. 20. 23:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

Igen, szólnék, ő nem kisgyerek, akit meg kell kímélni a valóságtól, hogy bizony lehet gyereke így is. Nem vagy az anyja, hogy megóvd!

Egyedül akkor nem szólnék, ha erőszakos/problémás/drogos/alkesz alak, és tartanék tőle, hogy kényszerít valamire, megütne vagy ilyesmi a döntésem miatt.

Az abortusz felezését nem várnám el, eszembe sem jutna, csak ha annyira nagyon rosszul állnék anyagilag, de szerintem ez is csak az én "jófejségem"/áldozatvállalásom helyette, amúgy ugyanúgy tartozna rá is az összeg fele.

Ha nem tudod, hogy megtartsd-e, mondd el neki, és figyeld a reakcióját. Abból lejön, hogy számíthatsz-e rá vagy sem, és utána már könnyebben fogsz dönteni, hogy egyedülálló anyaság is menne-e vagy csak párban.

2022. aug. 21. 09:02
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

Igen. Már csak azért is, hogy felnőtt emberként tudatosuljon benne, hogy bizony a dugásból akár gyerek is lehet. Pláne akkor, ha megszakításos "védekezés" volt, mert imádják azt hinni, hogy attól senki se lesz terhes.

Közben meg ki tudja, hogy hány csajnak csináltak, csak nem tudnak róla...

Arról nem is beszélve, hogy 40 ezer forint egy abortusz. Minimum a felét fizesse.

2022. aug. 21. 10:08
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Szólnék.
2022. aug. 21. 10:25
 14/21 anonim ***** válasza:
58%
Nem.
2022. aug. 21. 10:37
 15/21 anonim ***** válasza:
82%
Én szólnék.
2022. aug. 21. 13:18
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
Ebben az esetben nem szólnék. Nem azért, hogy őt megkíméljem, hanem magam miatt: semmi szükségem nem lenne arra, hogy menjen a cirkusz, mert ő esetleg meg akarná tartani stb. Inkább kifizetem egyedül, de ne akarjon beledumálni. Úgysem tud, mert ez még mindig a nő döntése, de a balhé attól még menne miatta.
2022. aug. 21. 15:34
 17/21 anonim ***** válasza:
68%
Nem szólnék. Egyszerűen, ha nem kapcsolatba vagyunk együtt akkor relatíve köze sincs hozzám, így a szava nem számítana. Max utólag elmondanám vagy megszakítanám vele teljesen a kapcsolatot.
2022. aug. 21. 16:38
 18/21 anonim ***** válasza:
24%

Ha vad idegen volt, akkor nem hiszem. Főleg ha azt sem tudom hogy érjem el. Beleszólása természetesen semmiképp nincs amúgy sem. És azért sem mert nincs sok értelme.

Valószínű, hogy egy egyszeri ismeretlen szexpartnert nem érdeklek annyira sem, hogy anyagilag kivehye a részét az abortusz költségekből, hisz nem ő viseli a kaland következményeit, nem ő terhes, nem neki kell intézkedni a hivatalos részét, műtétre menni stb.

Ha pl egy közelebbi ismerőssel, baráttal történt, szerintem közölném vele, és remélném hogy legalább mellettem lesz az eljárás alatt, támasznak, és anyagilag is.

2022. aug. 25. 17:39
 19/21 anonim ***** válasza:
30%
Nem szólnék, és megtartanám.
2022. szept. 5. 14:29
 20/21 anonim válasza:
68%
Felhívnám és közölném, igen.
2022. szept. 17. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!