Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit csináltátok a helyemben?...

Mit csináltátok a helyemben? 25 éves vagyok, egy egyéjszakás kalandtól lettem terhes.

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, de bevallom másnap nem vettem be... Tudom, az én felelőtlenségem. Lényeg a lényeg, hibáztam. Szingli vagyok, keveset keresek (160), de van saját lakásom, szüleim elítélnek emiatt ( mindig komoly kapcsolataim voltak, és most k.vának tartanak...). Jó anyagi helyzetben vannak, viszont én mindig azt mondtam (és most is azt érzem), hogy soha nem akarok gyereket. Nem vagyok anya típus. De ez a teher most... Van valami tanácsotok? Még van 1 hónapom elvetetni.
2014. aug. 7. 21:00
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
47%
Abortusz.
2014. aug. 7. 21:04
 2/36 anonim ***** válasza:
47%
ha nem engedheted meg magadnak és ráadásul nem is akarod akkor vetesd el!
2014. aug. 7. 21:05
 3/36 anonim ***** válasza:
26%
Add örökbe
2014. aug. 7. 21:10
 4/36 anonim ***** válasza:
66%
Ha eleve nem akarod, es ugy erzed penzed sincs eleg ra akkor minek szulned meg? Se apja nem lenne, a csaladod is hatat forditana. Akkor? A sajat anyja se akarja. Minek akarnad megszulni?
2014. aug. 7. 21:10
 5/36 A kérdező kommentje:
3. Azt biztos nem, ragaszkodó típus vagyok, ha kihordanám, nem bírnám senkinek odaadni. Igen, tudom. De félek tőle nagyon. Fáj? Most kezdtem dolgozni 4 hónapja az egyetem után egy új városban, és a főnökeim "nagy jövőt" jósolnak nekem, ennél rosszabbkor nem is jöhetett volna... Abortusz után másnap már tudok dolgozni?
2014. aug. 7. 21:15
 6/36 anonim ***** válasza:
53%

Nem elég egy gyereket megszülni, hanem fel is kell nevelni. Ehhez nem kevés anyagi is kell.

Ne az érzelmi oldalát nézd, hanem a várható anyagiakat.

Ha megszülöd a GYES és a CSP elég lesz a megélhetésetekhez? A gyerek apja vállalja és fizet tartásdíjat? A szüleid hajlandóak segíteni? Ha lejár a GYES, a munkahelyed visszavesz? Kisgyerekkel nem fogsz munkát találni.

Ezeket gondold végig, mielőtt döntesz.

2014. aug. 7. 21:15
 7/36 anonim ***** válasza:
13%
Abortusz után kell legalább egy hét pihenés. Legalább is tanácsos.
2014. aug. 7. 21:16
 8/36 A kérdező kommentje:
Van tapasztalatod? Mert szívesen meghallgatnám! Elvileg előtte 1 nappal fel kell tenni egy kúpot és másnap csinálják a műtétet. Tehát ha hétfőn este feltennék kedden megcsinálnák, úgy gondoltam szerdán még nem mennék, de csütörtökön? Mert a saját nőgyógyászomnál szeretném, aki 300 km-re lakik a jelenlegi lakhelyemtől... Viszont ezt nyilván nem akarom elmondani a munkahelyemen... Érzelmileg vagy fizikailag kell az 1 hét?
2014. aug. 7. 21:21
 9/36 anonim ***** válasza:
23%

Missed abortusz utan is tobb nap pihenot javasolnak. Mivel az eljaras ugyanaz (csak mas az oka), javaslom az egy het pihenest. Mutet utan par napig lehet erosebb verzesed, gorcsod.

Nehez helyzetben vagy, sajnalom. Az biztos, ha megteszed, egesz eletedben emlekezni fogsz ra. Beszeld meg egy hozzad kozel allo, megerto szemellyel. Kitartas, kivanom a legjobbakat!

2014. aug. 7. 21:33
 10/36 anonim ***** válasza:
22%
Gratulálok. És én még a tiniket szidtam hogy felelőtlenek. És ennek a hülyeségednek az az ártatlan magzat issza meg a levét.
2014. aug. 7. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!