Mit csináltátok a helyemben? 25 éves vagyok, egy egyéjszakás kalandtól lettem terhes.
Bár nálunk jutna egy főre 160.000 Forint!
Én kiadnám a lakásomat, hazaköltöznék szüleimhez, beszélnék a gyerek apjával, hogy tisztán lássak, egy évig boldogan babáznék, majd bölcsibe adnám és mennék dolgozni. Ha rendezném az anyagiakat, újra saját lábra állnék.
Nem olyan nehéz ám az eleje, mint amilyennek látszik.
24-es!
Feltűnt neked, hogy a feltett kérdés abszolút nyitott?
Nem olvastam végig a kommenteket, előre szólok. A missed ab után nem pihentem 1 hetet. Minek is? Utána való napon otthon voltam és utána mentem melózni. Szerintem nem kell 1 hetet otthon lenni. Nekem nem raktak fel semmilyen kúpot sem előző este.
Neked kell eldöntened, hogy vállalod- e. Azzal, hogy megtartod, legalább akkora felelősséget vállalsz, mintha elveteted. Írd össze mindegyik döntés pozitív- negatív oldalát, várható következményeket, anyagiakat. Beszélj apukával, elvégre ő is ott volt, amikor esett az eset. Majd írd meg, hogy döntöttél.
De, feltunt, de ha mar dontott, akkor minek erolkodni? Nem nehany nevtelen miatt fogja meggondolni magat.
Mondjuk azt sem igazan ertem, hogyha dontott, akkor miert kell errol kerdest feltenni, meg en egy ilyen sulyu kerdesrol nem kerdeznek meg idegeneket, hiszen nem tudjak, milyen a helyemben lenni, de ez mar mad tema..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!