Mit csináltátok a helyemben? 25 éves vagyok, egy egyéjszakás kalandtól lettem terhes.
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, de bevallom másnap nem vettem be... Tudom, az én felelőtlenségem. Lényeg a lényeg, hibáztam. Szingli vagyok, keveset keresek (160), de van saját lakásom, szüleim elítélnek emiatt ( mindig komoly kapcsolataim voltak, és most k.vának tartanak...). Jó anyagi helyzetben vannak, viszont én mindig azt mondtam (és most is azt érzem), hogy soha nem akarok gyereket. Nem vagyok anya típus. De ez a teher most... Van valami tanácsotok? Még van 1 hónapom elvetetni.2014. aug. 7. 21:00
31/36 anonim válasza:
160 E forintból nem tudnád felnevelni azt a gyermeket?
Azt a k u r v a életbe! Nekem 67 E (nettó) forint a fizetésem, Páromé 80 E (nettó), de ha teherbe esnék, bevállalnánk simán.
24N
32/36 anonim válasza:
Amugy egyedül mondjuk alberletet fizetni meg eltartani egy gyereket es magad..rohadtul keves!!raadasul ugy,h az elejen meg kevesebbet fog kapni mert a gyed nem 165ezer lesz!!basz.i egyedul van!
33/36 anonim válasza:
Egyedül van, majd lesz időm megsajnálom ám. Ketten csinálták a gyereket, neveljék fel ketten a csávóval, ennyi.
34/36 anonim válasza:
Örülök, hogy nem csak nekem akadt meg a szemem a "saját lakás, 160 fizu". jesszumpepi, ez csak itt Szabolcsban tűnik soknak? Életemben nem kerestem ennyit diplomával, felsőfokú nyelvvizsgával. :)
Persze nem ez itt a lényeg, tudom.
35/36 anonim válasza:
Oke hat persze az okosak megmondtak!!:))akkor kerdező éld le azzal az idegennel az életéd és neveljétek együtt a gyereket!!sok boldogságot!!:))))amugy nem olyan keves a 160ezer de mint mar irtam es gondolom ezzel mas is tisztaban van,h nem mehet vissza szülés utáni masnap dolgozni szal.nem lesz ott 160ezer!!meg amugy..a kérdező nem akar gyereket szal.a semmiről beszélgetunk..
36/36 anonim válasza:
31-es
Mert neked van párod. Talán elkrülte a figyelmed, hogy ez a gyerek egy egyéjszakás kalandból fogant?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!