Mit csináltátok a helyemben? 25 éves vagyok, egy egyéjszakás kalandtól lettem terhes.
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, de bevallom másnap nem vettem be... Tudom, az én felelőtlenségem. Lényeg a lényeg, hibáztam. Szingli vagyok, keveset keresek (160), de van saját lakásom, szüleim elítélnek emiatt ( mindig komoly kapcsolataim voltak, és most k.vának tartanak...). Jó anyagi helyzetben vannak, viszont én mindig azt mondtam (és most is azt érzem), hogy soha nem akarok gyereket. Nem vagyok anya típus. De ez a teher most... Van valami tanácsotok? Még van 1 hónapom elvetetni.2014. aug. 7. 21:00
11/36 anonim válasza:
Nincs semmilyen kúp..bemesz reggel a korhazba..d.u 5kor mar jöhetsz haza.elméletileg kéne pihenni de ha egy napot otthon leszel mehetsz utána dolgozni..lelkileg nem egy het kell hanem annal sokkal több..de ezt majd ugy is meglatod!mivel semmi ertelme nem lenne megtartani és nagy butaság lenne,így nincs mas megoldas..remelem tanulsz ebből az esetből ez nem jatek:((
12/36 A kérdező kommentje:
Nem kúp a neve, hanem valami tágító, azt mondta az orvos, mivel még nem szültem, ez kell, ezért + 1 nap. Aki már szült, annak nem kell.
2014. aug. 7. 21:55
13/36 anonim válasza:
abortusz
altatnak szal nem érzel semmit sem
utána bágyadt leszel szal nem árt ha van aki haza kísér
figyelni kell nem megy e fel a lázad pár napig
a terhességi hormonok kb 2 hét alatt tisztulnak ki
jó tanács
vedd ki a csüt pénteket rá ...
úgy 4 napod lesz pihenni
14/36 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm! Csak nincs szabim, mert ugye év közben léptem be, és kötelező leállás van. ( Tudom, hogy ez betegszabi, de ugye kell igazolás róla, szóval nem tudom mit találjak ki, ami 1 hétig tart :(. Olyan nehéz ez minden szemszögből :(
2014. aug. 7. 22:08
15/36 anonim válasza:
Miért kéne bármit is kitalálni??Mondd el az igazat,hogy abortuszod lesz!Miért baj az?Menj el 1 hét tp.-re és ennyi.
Jobb ha tudják az igazat,és nem hazudozol össze mindent,mert hamar véget vethet a szép karrierednek.
16/36 anonim válasza:
Én biztos nem mondanám el az igazat, ehhez senkinek semmi köze nemhogy a munkáltatónak. Én maximum annyit mondanék, hogy van egy nőgyógyászati probléma amit meg kell műteni sürgősen.
17/36 anonim válasza:
Tudom,h működik az abortusz sajnos..mint irtam nem egy nap!par óra, egy pálca és az rohadtul faj mikor felrakjak!maga az abortusz nem mivel végig alszod..es lelkileg sokkal fajdalmasabb ez az egesz..
18/36 anonim válasza:
Mondd, hogy cisztád van amire szedtél gyógyszert de nem múlt el ezért sos megműtenek. Ugyanaz az eljárás tehát ugyanannyit kell pihenni. 3 napot szoktak előírni. Max beszéld meg a főnököddel, hogy bemész, de ha nagyon vérzel vagy szarul vagy haza mész.
19/36 anonim válasza:
En nem itelkezem es tudom hogy nagyon nehez mert varatlanul ert a terhessegem egy nagyon friss kapcsolatbol. Sokkolt a hir. Megtartottam es igaz anyagilag nem konnyu de soha nem bantam meg sot halat adok hogy itt van nekem a gyonyoru 10 honapos kicsi lanyom. Igaz az apuka tamogatott. Erzelmileg a legnehezebb. Remelem jol dontesz. Kitartast!
20/36 anonim válasza:
Ezt nem tudom felfogni:
"3. Azt biztos nem, ragaszkodó típus vagyok, ha kihordanám, nem bírnám senkinek odaadni."
Ezért inkább megölöm a magzatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!