Kinek volt már abortusza és mik a tapasztalatok? Volt bármi szövődményetek? Utána összejött a baba? Sajnos nekem most lesz egy abortuszom 6 hetesen és ez az első terhességem. Kérem csak normális válaszok érkezzenek.
Igaz nem abortusz, hanem missed ab. Elhalt a babám 9hetesen műtöttek. A műtet totál ugyan az.
Nekem lettek "mellékhatásai". Az elhalt baba is es az akkor másfél éves fiunk is első alkalommal megfogant. A lányunk (aki a műtét után jött) viszont 9 hónapot váratott magára.
Műtet után 3 honapig küzdöttem folyamatos hasi görccsel, ami nem az az eppen érzem kategória volt. Mellette a derekam is nagyon fájt.
A lányunkkal való terhességem alatt 7x véreztem.
A dokim szerint egy seb lett a méhemben műtétnél, ami nem tudott begyógyulni valószínű, ezért volt mindez.
Anyáék 3 gyereket akartak. Húgom után neki is volt missed ab-ja. Azota is ketten vagyunk tesók, mert nem esett utána teherbe
A fiam előtt volt missed ő rá a 2 hóban fogant, zavartalan terhességgel született.
Majd volt 14.héten ismét megszakítás, 5 hó múlva ismét egy terhesség ahol szívhang nem lett, így megint műtét.
Azóta 1 éve volt az utolsó műtét csak kémiai terhességeim vannak, de nem biztos a missedek miatt lehet a korom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!