Dec.7-én volt peteérésem megcsináltam a tesztet és két csík volt reggel 10-kor,utánéjjel arra keltem,hogy nagyon feszül a hasam és nagyon görcsöl bal oldalt a méhem, utalhat erre valami jel,hogy jó időben voltunk együtt és összejőtt a baba?
Itt van a teljes kérdésem!! Csak nem fért ki!!
babát tervezünk már egy év el telt sikertelenül, első alkalom volt amikor csináltam ovulációs tesztet éreztem,hogy december 7-én van peteérésem és jól sejtettem mer megcsináltam a tesztet és két csík volt reggel 10-kor,utána dél körül és este 6óra fele voltunk együtt a párommal, éjjel arra keltem,hogy nagyon feszül a hasam és nagyon görcsöl bal oldalt a méhem, utalhat erre valami jel,hogy talán összejött a baba? Utána másnap este is voltunk együtt de felénél meg kellett àlljunk mer annyira fájt bal oldalt a méhem. Ovulációs teszt azt írja,hogy 24-48 óra utan termékenyül meg a petesejt vajon jó időben voltunk együtt? Várom a vàlaszotok!! Szép napot! 🥰🥰 (másnap csináltam megint tesztet kiváncsi voltam mit mutat, halványan volt a két csík)
Azt ugye tudod, hogy az ovulációs teszten MINDIG 2 CSÍK VAN?!
Nem, ez a görcsölés bármit jelenthetett, millió dolog okozhatta.
Hogy összejött a baba, annak 2 jele lesz: nem jön meg a mensid és a terhességi teszten lesz 2 csík.
*durván,érezhetsz,megéreztem.
Siettem és mellé ütök.
Megfájdult a fejem ettől a katyvasztól.
Az ovu teszten Mindig 2 csík van.
Együttlét után 3 órával (vagy 5tel, tökmindegy) semmi de semmi nem utal arra, hogy sikerült, mivelhogy legkorábban 10 nap mulva "sikerül", ha beágyazódik.
De ha az ovu teszt pozitív volt, elvileg jó időben voltatok együtt.
(A nyelvtanháziban majd ne te segíts neki, ha összejött)
Szia Kérdező! Az én fejem is megfájdult az előző válaszoktól. Milyen állandó 2 csík az ovulációs teszten??? Hagyjuk... :)))
Én 7 hetes kismama vagyok, novemberben jött össze a baba. Az "akció" másnapján elkezdett feszülni a hasam alja és főként éjjelente fájdogál. Szóval igen, lehetsz terhes.
Nem érdemes korán kezdened a tesztelést, mert csalódás lesz. Nekem a ne várt napján lett nagyon halvány a Prdeictor. (Ami elvileg 6 nappal előtte kimutatja, de ez egy nagy baromság.)
Drukkolok!
7-es, küldjek UH-képet, hogy elhidd? Annyira szánalmasak vagytok...
Bizonygassam, hogy nekem ez volt a tünetem, vagy mi?
Itt élitek ki magatokat?
8-as: Csak annyit éreztél másnap, hogy feszült a hasad alja? De gáz.
Nekem már másnap reggel rugdalózott is!
Tudsz uh képet küldeni arról, hogy az akció másnapján feszült az alhasad? Akkor kérlek, tedd már ki ide, hadd nézzük meg mi is ...
Na de nézzük.
A megtermékenyulés többnyire a petevezetékben következik be azzal, hogy a hímivarsejt és a petesejt egyesül.
Innen indul el a méh felé, ahol 8-10 nap mulva beágyazódik a méh falába.
Mikro méretű sejtekről van szó, nem villámlik hozzá, meg elektródak sem szabadulnak fel.
Egyébként tudom miről van szó, nekem az utolsó mensim után 9 nappal majd leszakadt a derekam. ( Igaz, hogy a pé csak 4 nappal ez után volt, de nekem meg ez volt az első tünetem)
😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!