Dec.7-én volt peteérésem megcsináltam a tesztet és két csík volt reggel 10-kor,utánéjjel arra keltem,hogy nagyon feszül a hasam és nagyon görcsöl bal oldalt a méhem, utalhat erre valami jel,hogy jó időben voltunk együtt és összejőtt a baba?
6-os bizonyítja, hogy gyereket bárki vállalhat :D
Amíg nem marad ki a mensi addig minden tünet lehet pont ugyan annyira pms tünet amennyire pl korai terhességi tünet DE utóbbi nem egyből aktus után csak rá kb 8-10 nappal. Ha pedig terhesség okozza a tünetet akkor azt a teszt is mutatja.
LH pedig MINDIG KÉT CSÍKOS mert LH mindig van a szervezetben, (ezért is nem egy tesztcsík van a dobozban hanem 5) és az LH csúcsot keresed vele nem pedig a dolog létezését. Ha most ellősz egyet most is két csíkos lesz, meg egy hét múlva is. Az nem mindegy, hogy mennyire egyforma rajta a két csík.
Mindettől függetlenül 50-50%, de ha 1 év alatt sem jött össze akkor inkább doki irányába nézelődnék és nem egy szem LH teszteknek örülnék vagy hinnék.
Ajj már mennyi a tudatlan ember itt...
Nekem már akció ELŐTT tüneteim voltak és terhes voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!