Terhesség megszakítás után mennyire nehéz újból teherbe esni? ( Ha az első elég könnyen összejött ) Nagy rá a rizikó hogy utána nehéz lesz majd a teherbe esés?
Ahhoz, hogy valaki egyetlen abortusz után meddő legyen, ritka béna és barbár orvost kell kifogjon...
A mai modern technológia mellett a meddőség esélye szinte elhanyagolható, annyira minimális, úgyhogy ezen ne aggódj túlságosan.
Végülis a3-as nem hazudott, de ha így is lenne, nem az abortuszhoz van köze.
A mai eszközök ès képalkotó eszközök nagyon pontosak màr.
Nem okoznak gondot odabenn.
Akik elvetèlnek, azoknak ugyanezzel az eljárással fejezik be a terhességüket,ha nem zajlik le magától.
Nem nagy, de megtörténhet. Nekem van ismerősöm, akinek utána nem sikerült teherbe esnie. Nem tudom, mi áll a háttérben, lehet, orvosi hiba, és lehet, hogy csak 1000ből eggyel történik meg, de az esély megvan rá.
Egyébként egy nőgyógyásztól tudom, hogy első sorban nem is a teherbeeséssel van általában gond abortusz után, hanem a kihordással. Gyakoribb a vetélés és a koraszülés, mert abortusznál, a tágításnál sérülhet a méhszáj.
Kialakulhat utána Ashermann szindróma, ami megnehezíti vagy akár lehetetlenné teszi a teherbeesést.
Nem túl gyakori, de előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!