Terhesség megszakítás után mennyire nehéz újból teherbe esni? ( Ha az első elég könnyen összejött ) Nagy rá a rizikó hogy utána nehéz lesz majd a teherbe esés?
Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 21:33
11/15 anonim válasza:
Nagyon-nagyon minimális esély van rá!
12/15 anonim válasza:
Semennyire. Tudok olyant, aki három hónapon belül másodjára ment, mert az orvosa ezzel riogatta, ő meg elhitte.
Felvilágosító könyv: [link]
13/15 anonim válasza:
Semennyire nem nehéz ha élsz nemi életet és egészséges vagy.
Láss engem, 35 elmúltam, volt 4 abortuszom, egy lányom van, de mint aki beteg, annyira vigyázok nehogy újra teherbe essek.
14/15 anonim válasza:
Ha komplikációk nélküli abortuszról van szó, azaz nem kapsz fertőzést és az orvosok sem szúrnak el semmit (általában ez történik hála az égnek), akkor valószínűleg semmivel sem csökkennek az esélyeid
15/15 anonim válasza:
Egyből teherbe estem abortusz után, szóval elég könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!