Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Férfiak ti erőltetnétek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti erőltetnétek a párotoknál a terhességmegszakítást, ha becsúszna a baba?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk védekezés vagy anélkül lenne. Folyamodnátok-e ezért erőszakhoz?

2022. okt. 22. 05:10
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
31%

Aki szexel, annak tisztában kell lennie azzal, hogy gyerek csúszhat be. Főleg, ha még védekezni is képtelen... Aki meg erőlteti a másikat, hogy menjen abortuszra úgy, hogy nem neki kell utána együtt élnie a bűntudattal, adott esetben a szövődményekkel, nem is mondom el, hogy milyen ember.

Ugyanakkor kicsit offtopic, de azt sem tartom fairnek, hogy a nő dönthet teljes mértékben arról, hogy akarja-e a gyereket, a férfi meg kész tények elé van állítva, és tartást kell fizetnie (nem a védekezés nélkülieknél gondolok erre, hanem ahol tényleg csak becsúszik, vagy a nő azt kamuzza, hogy szedi a tablettát). Én támogatnám a "jogi abortuszt", hogy az apának van x ideje eldönteni, akar-e bármit, ha nem, akkor mondhasson le ő a gyerekről, ne legyen kötelessége hozzá, de semmilyen joga se lehessen felé. Gondolom nem leszek népszerű a véleményemmel.

2022. okt. 22. 11:31
 12/48 anonim ***** válasza:
84%
11. A férfi eldöntötte, hogy magját hullajtja, innen kezdve a döntés adott. Ha nem tetszik, köttesd el magad vagy legyél meleg. A jogi abortusz meg nettó hülyeség, a gyereket ki fogja etetni/öltöztetni/felnevelni?
2022. okt. 22. 12:12
 13/48 anonim ***** válasza:
91%
Semmilyen szinten nem erőltetni nem fogom, nem hogy bántani ezért. Ha már így alakult, akkor vállalom érte a felelősséget.
2022. okt. 22. 12:28
 14/48 anonim ***** válasza:
88%
Az kéne még jogi abortusz... Mikor így is rengeteg hímnemű szarik bele a védekezésbe, szarik bele mi történik a nővel és a gyerekével. Lóf*sznak is van vége. Szorgalmazzátok inkább a férfi fogamzásgátlást, vazektómia elérhetőségét. Ideje a fókuszt és a figyelmeteket a saját testetek felé irányítani.
2022. okt. 22. 13:35
 15/48 anonim ***** válasza:
32%
Sikerül mindenkinek félremagyarázni az érveimet, pedig direkt leírtam, hogy nem azokra gondolok, akik védekezés nélkül belógatják mindenkibe a micsodájukat.. de miért lehetséges az, hogy valaki pl zsarolhat egy gyerekkel egy férfit, ő meg semmit nem tud tenni? Miért van az, hogy mutogatnak sokan a férfiakra, hogy "el kéne kezdenetek komolyan venni a fogamzásgátlást!" Én komolyan veszem, TI miért nem? Hogy lehet az, hogy ki vagytok akadva egy srácra, hogy nem védekezik, de azért lefekszetek vele? Kettős mércét érzek.. De társadalmi vitát úgy látszik, nem itt érdemes elkezdeni.
2022. okt. 22. 13:41
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

15

Mert azt hogy gumi nélkül legyen a férfi hisztizi ki. Emellett elvárja minden pasi hogy szedjük a bogyókat, de ők nem kapkodnának be egy olyan mérget amitől lebénulhatsz vagy meghalhatsz

2022. okt. 22. 13:45
 17/48 anonim ***** válasza:
74%

Pedig jogos amit a 14-es írt.

Tényekről beszélünk. Vagy a nő teste vab terítéken vagy az ártatlan embrióé. A férfi mindig ki van hagyva az egyenletből, érdekes mód, pedig igencsak aktív résztvevő ebben a játszában. Ideje lenne valóban a férfiakat is aktív szereplőként kezelni.

2022. okt. 22. 13:49
 18/48 anonim ***** válasza:
14%

Nem tudom érvként kezelni, hogy a férfi hisztizi ki. Nekem ha egy kaland során a nő hisztizne, higy vagy gumi nélkül, vagy sehogy, akkor inkább az utóbbit választanám. Pedig elvileg férfiként en vagyok az, aki nehezebben jutok hozzá a szexhez, mégis ilyen áron nem kéne.

Ha kapcsolat elején vagyok, szintén ugyanez a helyzet. Akkor merek gumi nélkül szerelni, ha készen állok arra, hogy adott esetben apa leszek.

2022. okt. 22. 13:54
 19/48 anonim ***** válasza:
89%
Ha jogi abortusz lenne, akkor csak úgy tartanám igazságosnak, ha mondjuk 2 ilyen eset után a férfit kötelezik elkötésre. Ugyanis az hogy ő száll ágról-ágra és mossa kezeit, az komoly előnynek számít, nulla felelősséggel. Miközben megkárosít nőket és gyerekeket. Legyen a tét a nemzőképessége, legalább akkor az ilyen használná az agyát és mérlegelne is.
2022. okt. 22. 13:56
 20/48 anonim ***** válasza:
87%

19

Így támogatnám. Korrekt.

14-es voltam.

2022. okt. 22. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!