Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti erőltetnétek a párotoknál a terhességmegszakítást, ha becsúszna a baba?
Aki szexel, annak tisztában kell lennie azzal, hogy gyerek csúszhat be. Főleg, ha még védekezni is képtelen... Aki meg erőlteti a másikat, hogy menjen abortuszra úgy, hogy nem neki kell utána együtt élnie a bűntudattal, adott esetben a szövődményekkel, nem is mondom el, hogy milyen ember.
Ugyanakkor kicsit offtopic, de azt sem tartom fairnek, hogy a nő dönthet teljes mértékben arról, hogy akarja-e a gyereket, a férfi meg kész tények elé van állítva, és tartást kell fizetnie (nem a védekezés nélkülieknél gondolok erre, hanem ahol tényleg csak becsúszik, vagy a nő azt kamuzza, hogy szedi a tablettát). Én támogatnám a "jogi abortuszt", hogy az apának van x ideje eldönteni, akar-e bármit, ha nem, akkor mondhasson le ő a gyerekről, ne legyen kötelessége hozzá, de semmilyen joga se lehessen felé. Gondolom nem leszek népszerű a véleményemmel.
15
Mert azt hogy gumi nélkül legyen a férfi hisztizi ki. Emellett elvárja minden pasi hogy szedjük a bogyókat, de ők nem kapkodnának be egy olyan mérget amitől lebénulhatsz vagy meghalhatsz
Pedig jogos amit a 14-es írt.
Tényekről beszélünk. Vagy a nő teste vab terítéken vagy az ártatlan embrióé. A férfi mindig ki van hagyva az egyenletből, érdekes mód, pedig igencsak aktív résztvevő ebben a játszában. Ideje lenne valóban a férfiakat is aktív szereplőként kezelni.
Nem tudom érvként kezelni, hogy a férfi hisztizi ki. Nekem ha egy kaland során a nő hisztizne, higy vagy gumi nélkül, vagy sehogy, akkor inkább az utóbbit választanám. Pedig elvileg férfiként en vagyok az, aki nehezebben jutok hozzá a szexhez, mégis ilyen áron nem kéne.
Ha kapcsolat elején vagyok, szintén ugyanez a helyzet. Akkor merek gumi nélkül szerelni, ha készen állok arra, hogy adott esetben apa leszek.
19
Így támogatnám. Korrekt.
14-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!