Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátló módszerek vannak még? 23l
A tabi és a hüvelykúp helyett milyen megbízható fogamzásgátló módszerek vannak akkor ha nem szeretnénk óvszert használni?
Egyszer 3 évig szedtem tabit, de már nem bírta a szervezetem és abba hagytam (szerencsés voltam mert nem híztam tőle, hála)
Most Pharmatexet használok, de nem nagyon bízom benne, spirál meg nem lehet mert még nem szültem
A betegségtől semmi nem véd, csak a gumi.
Terhességtől meg a legjobb a kombinált. Pl.: spermaölő gél + pesszárium, vagy anal.
Miért nem nőgyógyásszal beszéled meg?
Spirált is felraknak, nem kell szülni hozzá, hüvelygyűrű, pesszárium, Depo-Provera injekció, esetleg más típusú tabletta.
Mi Caya pesszáriumot használunk, amikor termékeny a feleségem, amúgy pedig a termékenységtudat módszert használjuk. (NEM! naptármódszer!!)
Feleségemnek anno teljesen tönkretette a hormonháztartását a fogamzásgátló, 3 évbe telt, mire visszaállt minden a normális kerékvágásba.
Ez a 2 módszer nekünk bevált, betegségek ellen nem véd, monogám házasságban mondjuk ez nem is akkora feltétel, fogamzásgátlóként pedig az óvszernél is jobb a hatékonysága.
Nekünk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!