Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan védekeztek a legszívesebben szex közben? Megszakítás, óvszer, fogamzásgátló gyógyszer vagy egyéb más módszerek? Illetve miért pont azzal?
Óvszerrel védekezünk.
Mivel a megszakítás szerintem, nem védekezési módszer. Fogamzásgátló tablettát nem szeretnék szedni, se semmilyen hormontartalmú készítményt.
A későbbiekben ha már nem lesz gond, ha becsúszik a baba, szeretném megtanulni a termékenység tudat módszert + pesszárium.
Fog gátlót szedek
Ez a leg biztonságosabb és a legkényelmesebb és persze a leg élvezetesebb is, nekem szerencsére birja a szervezetem is
Majdnem ugyanaz mint az előző válaszoló.
Hormont sose szednek, ezzel kilőve a gyűrű, a tabletta, a legtobb spirál, a tapasz es az injekció.
A gumi a legjobb opció. Kesobb tanfolyam es pesszarium lesz a befutó nalunk is vagy esetleg hormont nem tartalmazó spirál vagy rezgyongy. (Bar erosebb es hosszabb menzeszt se szeretnek a jelenlegi egy hetes melle...)
Én megszakítással. Hogy miért?
Óvszer: Nem az igazi, sokkal nagyszerűbb érzés a full kontakt, kórságoktól nem félek amíg (remélem) csak velem szexel a csajom.
Gyógyszer: Elég para, mi van ha véletlen kimarad stb. illetve állítólag attól hízik az emberm ezt pedig a leányzó nem akarja semmi szín alatt.
Más módszerről nem tudok ami hatásos lenne, így marad a megszakítás...persze ez sem 100%, mert a 2-ből, legalább 2 gyerekünk nem lett konkrétan tervezve XD
Én hüvelygyűrűt használok (hormonális)
6-os, vannak még módszerek, amik nem hormonálisak és hatásosak, például pesszárium. Sokkal hatásosabb, mint megszakításos.
Óvszer
Egyszerű, kényelmes, adja magát.
OFF:
Elméletileg, ha azt vesszük, hogy a kérdés a lányokhoz szól, akkor az óvszer nem is kéne benne legyen mint opció. Ugyanis az az egyetlen megoldás, amit a férfiak alkalmaznak. Minden más technika (tehát gyakorlatilag a fogamzásgátló megoldások 90%-a) a nőkre hárul, és gyógyszertől kezdve, spirálig, gyűrűig, pesszáriumon át, egészen a tapaszig (és felét se soroltam fel) mind, mind a nőnek a testében zajlik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!