Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan védekeztek a legszívesebben szex közben? Megszakítás, óvszer, fogamzásgátló gyógyszer vagy egyéb más módszerek? Illetve miért pont azzal?
Én fogamzásgátlót szedek.
A páromnak is jobb tőle, illetve nekem is. Persze semmi baja nincs a gumival sem. Én döntöttem úgy, hogy elkezdem szedni.
És még így sem élvez belém.
Amikor pedig a 7.napos szünet van, akkor gumival védekezünk. Tudom, hogy így is véd a gyógyszer, de jobb a dupla biztonság.
20/L
Pharmatexxel szoktunk védekezni megszakítással kombinálva. Működik gond nélkül.
Vannak hormonális problémáim, így remélhetőleg meddő is vagyok. Doki szerint legalábbis, de azért nem kockáztatunk, ezért vigyázunk. Szóval az esély szinte nulla a nem kívánt balesetre.
- Az óvszert utáljuk mindketten, kényelmetlen, szar érzés, a párom meg semmit nem érez benne ( többfélét is próbált)
- semmiféle hormonos cuccot nem használhatok. Amíg nem tudtam ezt, addig többféle fogamzásgátlót javasolt a doki, az egyiktől folyamatosan véreztem, a másiktól végig úgy éreztem, mintha leszakadnának a melleim, annyira fájtak- konkrétan sírtam a fájdalomtól, a harmadiktól nulla lett a libidóm, semmi értelme haszna nem volt, a negyediktől rettenetesen durván, csomókban hullott a hajam, ezek után nem volt kedvem tovább kísérletezni, plusz kiderültek a bajaim is. A hajam is rendbejött utána szerencsére.
- 4 nőgyógyásznál is jártam az évek alatt, egyik se javasolta a spirált szülés előtt, vagyis ez a módszer is teljesen kiesett nálam, mivel nem szeretnénk gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!