Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet e valaki úgy terhes hogy fogamzásgátló mellett cigizik néha és negatív lett a teszt 15 napra rá hogy volt a közösülés ? A mensi is napra pontosan megjött!
1. NE CIGIZZ FOGAMZASGATLO MELLETT!
2. Reszleteket nem irtal.
3. Ha rendesen szeded a foggatlo ved.
Fejtsd ki jobban es segitek.
Első válaszoló: azt olvastam csökkenti a hatását
Második : Bennem ment el a partner és pár szál cigit elszoktkam szívni naponta de ahogy az előző válaszolónak is írtam azt olvastam csökkenti a hatását ezért aggódom egyébként több mint 1 éve rendszeresen szedem a fogamzásgátlót
Ne cigizz, de nem a fogamzásgátlás miatt hanem mert a cigi rossz, éééértem? :)
Semmi köze a dohányzásnak a fogamzásgátláshoz, csak szimplán roncsolja a tüdőt meg a cardiovaszkuláris rendszert. Ha a fogamzásgátlót előírásszerűen szeded, nem akadályozta semmi a felszívódását (hányás, hasmenés stb.) nem szedtél mellette annak hatását befolyásoló egyéb készítményt akkor NEM vagy terhes. Nem kell minden "jelbe" (pár kg, kis hasi nyomás, mellek érzékenysége stb.) azonnal terhességet látni.
Ha megjött a menzesz,nincs terhesség
Plusz a teszt is negatív, szóval nagyom nem értem mi van. A cigaretta árt az egészségnek,de terhes nem leszel tőle. Jól is néznénk ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!