Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezután rendszeresen szedem a fogamzásgátló gyógyszert, teljes védettség lesz? nem befolyásolják az előző hónapok?
Mielőtt megkapnám a "buta vagy, miért nem szeded normálisan":
Nos, nekem elsősorban a görcseimre írtak fel fogamzásgátlót, kapcsolatom, így szex sem volt még eddig. Egy éve szedem, de azért jópárszor előfordult, hogy egy két szemet pótoltam, vagy eltolódott egy-két nappal a 21 napos szedés. Ennek az oka, hogy tudom hogy nincs szex az életemben, így nem estem pánikba egy két elfelejtett szemért, tehát nem volt tétje, hogy elfelejtem e vagy sem.
Most úgy néz ki lesz egy komoly kapcsolatom, és nagyon komolyan szeretnék oda szeretnék figyelni a szedésre, ha lesz szex, bár eleinte gumival szeretnénk védekezni.
Kérdésem pedig az lenne, ha ettől a hónaptól kezdve tűpontosan, minden időpontot betartva órára szedem a gyógyszert akkor "teljes" a védettség?
az előző hónapok csúszásai nem befolyásolják a védelmet ugye?
Igen, gyógyszer amihez felelősség kell. Megvan, csak nyilván mivel nem volt szexuális életem, lazábban vettem, de itt már nem szeretnék szórakozni mert komoly kérdés.
Várjak 1-2 hónapot vele biztosan a teljes védettségért?
(Miligest fog.gátló)
18/L
Az előző csúsztatások csak az adott levél azon hetére érvényesek.
Tehát ha most normálisan szeded és az utóbbi egy-két hétben nem volt ilyen kihagyott gyógyszer akkor nyugodtan szexelhettek.
Azonban ha mostmár mióta szexeltek, kimaradna egy-két szem akkor olvasd el a betegtájékoztatót és az szerint cselekedj. Másfelől: az ébresztőóra állítás nagyon hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!