Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló helyett ti milyen védekezési módszert használtok?
Szeretném abbahagyni a fogamzásgátló szedését, de elég bizonytalan vagyok hogy melyik védekezési módszer lenne helyette a legjobb.
Az óvszerre én nem szeretnék visszatérni, ezért érdekelne hogy aki abbahagyta a gyógyszert az mire váltott? Aki nem is szedett soha az is leírhatja :D
21/N
a szeretőm a pharmatex hüvelykúpra, s semmi gond nem volt vele
42/F
Barátnőm nem szedett soha tabit, eleinte óvszerrel védekeztünk, de én nagyon nem szeretem és ő se igazán.
Azóta többféleképp védekezünk, néha megszakítással és akkor a hasára megyek el(bár ezt sem szeretem, mert kockázatos és volt hogy túl korán vettem ki, akkor el se mentem), ritkán pesszáriummal+spermiciddel(ez meg kicsit macerás és neki kényelmetlen), leggyakrabban áttérünk popsiba és oda megyek el, neki ez a kedvence.
Vagy fürdök és utána szopásnál a szájába/arcára/mellére megyek el(nem szereti érezni a puncija ízét).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!