Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélküli szex?
Figyi. smacizásból is elkaphatsz betegségeket az megvan?
Vagy csináld rendesen és élvezd, vagy hagyd a fenébe, és kezdj el macskákat hazahordani, meg kötött kardigánokat vásárolni.
Ez nagyon szuper csak annyi a baj hogy nem ismerkedek gyakorin
#3 vagyok.
Nekem teljesen mindegy mit csinálsz, nem én nem tudom eldönteni hogy féllek vagy rettegek :)
Szerinted itt a gyk-n majd random emberek megmondják neked azt ami te sem tudsz?
Az én véleményem hogy lehet ugyan gumiban is szopni de mindkét félnek car.
Én a helyedben belevetném magam az élvezetekbe aztán lesz ami lesz, egyszer éllünk.
14# jobban is jársz ha itt nem, én is ezt tapasztaltam.
Én nem feküdnék le idegennel gumi nélkül, de gumiba meg nem szopnám le. Szóval nem tudom.
N
#14 Na ezt valahogy meg is tudom érteni. :D
Pedig itt kb 300 pali van aki anélkül hogy tudna rólad bármit, hogy a bolygó melyik részén élsz, hányszáz éves vagy, mennyire vagy rusnya, mennyire vagy kövér, tényleg nő vagy-e, menne és próbálná belédgyömöszölni a minivirslit, és lefetyelne mint a kutya a tejfölt :D :D
Akkor is ha Bangladeshben élő 3 fogú 70 éves kövér mamika vagy, ők azonnal indulnának. :D :D
Üdv!
Röviden attól félsz hogy elkapsz valamit az oráltól? amennyire tudom orálnál sokkal kisebb a veszélye.. csináltam már idegen lánynak..semmi bajom nem lett. Orálhoz nem kell gumi sem sztem, de minden máshoz mindenképp!!! Fontos... nincs olyan hogy "kihúzza" :D badarság.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!