Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel a kezdetek óta óvszerrel szexelünk, egyrészt megértem, hogy nem szeretne más védekezési formát, de ugyanakkor én nagyon vágyom az óvszer nélküli szexre, más is van hasonló helyzetben? Hogyan lehetne kezelni ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
2021. aug. 13. 17:36
1/8 anonim válasza:
Sehogy.
Ferfikent irom, hogy inkabb legyen gumi, mint hogy gyogyszerekkel/hormonokkal tomje magat.
Egy kis plusz elvezetert nem eri meg.
2/8 anonim válasza:
Megszakításost javaslok pesszáriummal.
Mondjuk pesszáriumot én nem használtam, de a spirálnál jobbnak tűnik.
3/8 anonim válasza:
Ha kiherélnek téged utána nem lehet terhes és akkor nem kell óvszer.
4/8 anonim válasza:
6 éve van barátnőm és sosem szexeltünk még óvszer nélkül. Mindketten szeretnénk már szabadulni az óvszertől, de abban mindketten egyet értünk, hogy inkább az óvszer, minthogy fogamzásgátlót szedjen.
5/8 anonim válasza:
Hogyha szereted a barátnődet, akkor megérted, hogy nem akar fogamzásgátlót szedni, vagy esetlegesen terhes lenni. Hogyha majd oda juttok, hogy szeretnétek gyereket, akkor majd lehet minden féle védekezés nélkül, de addig ki kell bírnod.
6/8 anonim válasza:
Persze aztán évekig egy zoknit dugsz.
Fogalmatlanság...
7/8 anonim válasza:
Dugás csak egy kicsit, aztán happy end kölcsönös orállal. A legjobb. A párodat rendszeresen többszörös orgazmushoz juttathatod,és neked is klasszisokkal jobb lehet a vége, mint dugással.
8/8 anonim válasza:
A nő biztos tudja mikorra várható a menstruacioja!Ha előtte 2-3 nappal tolod be neki gumi nélkül és bele is spriccelsz,akkor nem eshet teherbe!Ugyanis a vérrel együtt a bespriccelt sperma is kiurul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!