Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet odabent? A barátommal szexeltünk 3 hónappal ezelőtt, gumi nélkül csináltuk, és belém élvezett. Nem szedek tablettát. (tovább lent)
Biztos vagyok benn, hogy nem vagyok terhes, de ez alatt a 3 hónap alatt sokan mondták már, hogy mintha meghíztam volna, ez mellett volt, hogy rosszul voltam, hányingerem volt. Mi történhetett? Elkaptam talán valami fertőzést? Az óta nem mertünk lefeküdni, hátha valami baj van.
Kérlek komolyan válaszoljatok.
15/L
Amugy sikerült elvégezned az óvodát??
Mert hogy irna azt tudsz de a felfogásod az egyenlő a nullával.
Szerintem keress utána a neten, hogy mik a terhesség jelei.
élősködőd van akit más élősködőkkel játszatnak
dr house
kedveske. aki ide írt mindenkinek igazat kell adjak. én nem ordítom le a fejed, mert úgy látom felesleges. ha májusban volt utoljára menzeszed, s amúgy se rendszeres, lehet nincs is peteérésed még. de az nem százas, sőt. sose lehet tudni. nem te leszel az első 16 éves anyuka, ha netalán... az nem kifogás, h ismernek, akkor vegye meg valamelyik ismerősöd és csináld meg szépen, mert ha az lennél, a szüleidnek feltétlen tudnia kell. segíteni már nem lehet, akárhogy számolom, túl vagy a 12 héten, ami még belefér az abortusz idejébe. mindenképp gondolkozz komolyabban, és végezz egy tesztet, s ír szépen meg az eredményét. az h nagynénédnek mit mutatott, azt csak ő tudja, TE CSINÁLJ TESZTET, kérj kölcsön, ha nincs pénzed, de ne mind hessegesd a gondolatot, mert azzal nem zárod ki a lehetőséget. lenne pár kérdésem, erre még válaszolj, jó?
1 feszül a melled? nőtt? jelentek meg rajta erek és aprő mirigyek?
2 haspuffadás, székrekedés, hasmenés, fejfájás, hányinger, szédülés lépett fel az elmúlt 2 hónapban?
3 menzi görcs, hasszurka, megnagyobbodott szeméremajak jelentkezett?
4 s kérlek szépen tisztára mosott kézzel nézd csak meg a méhszájad, hogy eléred-e. ezeket írd csak szépen meg. légyszives
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!