Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hi. Szerintetek mennyi esélye van hogy teherbeessen a bnőm úgy ha délután 4kor ejakulációm során végigfolyt a spermám a péniszemen amit pzs-vel töröltem szárazra, aztán este 10kor gumi nélkül szexeltünk. Maradhat igy életképes sperma a péniszemen?
Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 21:36
1/10 anonim válasza:
bizony. ha a délutániból nem is, az előváladékban lehetnek spermiumok. okosak vagytok.
2/10 anonim válasza:
amiatt nem félsz hogy gumi nélkül szexeltetek? mert a kérdés szerint az a bajod hogy esetleg sperma maradt a péniszeden (amugy nem maradt életképes) de az meg nem zavar hogy gumi nélkül szexeltetek.. érdekes..
3/10 anonim válasza:
O.K. h akkor nem lenne ez a kérdésed, de miért nem mostad meg?? Ez még rossz higiénia is!
4/10 anonim válasza:
Nem attól lesz terhes,mert délután 4-től 10-ig még maradtak életképes spermiumok,hanem attól,hogy nem védekeztetek.A megszakítás nem védekezés,mielött azt mondod,hogy de időben kiszálltam.Itt nem a délután miatt aggódnék,hanem nagyon is az este miatt.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Este nem mentem el. Ezért csak a délutáni miatt agódok.
Máskor gumit használok az biztos
2010. márc. 10. 22:09
6/10 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem leirni hogy este mielőtt beraktam volna, orálisan kényeztetett kb 10 percig. Igy már minimális az esélye, hogy életbenmaradjon a péniszemen sperma nem?
2010. márc. 10. 22:27
7/10 anonim válasza:
a sperma pár másodperc / perc után már életképtelen a levegőn, ne aggódj
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtatást, én is igy gondoltam, de jobb hallani másoktól is. Máskor kerülöm az ilyet.
2010. márc. 11. 08:11
9/10 anonim válasza:
Az előváladéktól is terhes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!