Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hívő keresztények! Ti hogy oldjátok meg az együttléteket védekezés nélkül?
A feleségem és én is hívők vagyunk. Megszületett az első babánk. Egyrészt nem szeretnénk többet, másrészt ha a véleményünk meg is változna, akkor sem lenne ajánlatos hogy a feleségem még egyszer szüljön, mert komoly esélye van sajnos, hogy belehal a szülésbe vagy hogy egyéb komplikáció lép fel.
A hitünkből adódóan viszont nem használok óvszert, ő sem szed tablettákat vagy ilyesmi. Ti hogy oldjátok meg? A baráti/ismerősi körünkben vannak 40-50 évesek akiknek nincs vagy csak egy gyermekük van, de ilyesmit szégyenlem személyesen megkérdezni. Ezért teszem itt.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Sok itt a válasz, nem olvastam egyet se elottem. De én is csak a gumit tudom ajánlani. Es még akár a hiteddel "szembe menve" is. Nezopont kerdese a dolog. 2 élet kozul választanál. Nálatok nem csak az van hogy megakadályozod a megfoganást a gumival, hanem a másik oldalon egy másik életet (a feleségedét) viszont megvéded a gumival, mert baja lenne a másik gyerektol. Ilyen eseteben szerintem a vallás is mindig nyitott az élet védelmére és megértésre.
Bocs, jobb otletet egyszeruen én se tudok adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!