Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hívő keresztények! Ti hogy oldjátok meg az együttléteket védekezés nélkül?
A feleségem és én is hívők vagyunk. Megszületett az első babánk. Egyrészt nem szeretnénk többet, másrészt ha a véleményünk meg is változna, akkor sem lenne ajánlatos hogy a feleségem még egyszer szüljön, mert komoly esélye van sajnos, hogy belehal a szülésbe vagy hogy egyéb komplikáció lép fel.
A hitünkből adódóan viszont nem használok óvszert, ő sem szed tablettákat vagy ilyesmi. Ti hogy oldjátok meg? A baráti/ismerősi körünkben vannak 40-50 évesek akiknek nincs vagy csak egy gyermekük van, de ilyesmit szégyenlem személyesen megkérdezni. Ezért teszem itt.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
54
Köszönöm. Még jó hogy vannak ilyen okosak is mint te.
55
Micsoda bölcsesség...
57
Mivel ők is osszák a hitemet, biztos nem ilyen módokon.
59
Jó, köszönöm. Nem kell erölködj ennyit. Ne örlődj, menj a dolgodra. Hagyd más baját. Jó éjt.
Szerintem ne bánts senkit se a hite miatt, mert neked is fájna, ha más ezt tenné veled - már ha lenne hited!7
Én nem tudom hogy a kérdező miben hisz,mer azt nem kötötte az orrunkra, de felvázoltak már itt számtalan lehetőséget - egyik sem kellett.
Csináljátok orálisan - ha azt nem tiltja a hited!
De ha még azt is, akkor... nem tudom!
Azt tudom, hogy - mivel nem akartunk több kiscicát - ivartalanítottuk a nagyokat...
61
Ugye? Na szia!
62
De,tiltja. Az erkölcstelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!