Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hívő keresztények! Ti hogy oldjátok meg az együttléteket védekezés nélkül?
A feleségem és én is hívők vagyunk. Megszületett az első babánk. Egyrészt nem szeretnénk többet, másrészt ha a véleményünk meg is változna, akkor sem lenne ajánlatos hogy a feleségem még egyszer szüljön, mert komoly esélye van sajnos, hogy belehal a szülésbe vagy hogy egyéb komplikáció lép fel.
A hitünkből adódóan viszont nem használok óvszert, ő sem szed tablettákat vagy ilyesmi. Ti hogy oldjátok meg? A baráti/ismerősi körünkben vannak 40-50 évesek akiknek nincs vagy csak egy gyermekük van, de ilyesmit szégyenlem személyesen megkérdezni. Ezért teszem itt.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
De nem elég erős a hited. Hiszen nem bízol az ima erejében, és azt pontozod le, aki belemondja a képedbe, hogy ne akarj Isten akaratával szembe menni. Szégyelld magad.
(26-os)
31
Ez van
Előbb öletnéd meg a nejedet és vele együtt a leendő gyereket, minthogy gumit húzz, ez igen...
Az én szememben a hülyeséged innentől olyan, mint egy gyilkosság és neked ez megfelel úgy látszik, csodálatos vallásban hihetsz, ha a halál elősegítése kevésbé bűnös, mint a védekezés.
Veszélyeztetve van a nejed, úgyhogy ne szexelj vele többet, ha normálisan nem vagy képes védekezni.
Írtak amúgy vagy ezer megoldást a kérdésedre, érdekesmód arra nem is reagálsz csak arra hogyha valaki kritizálja a hited.
Innentől ne haragudj de vagy tényleg nagyon ostoba vagy, vagy ez az egész kérdés egy kamu.
Nem kell ám ezt a hívőséget annyira komolyan venni.
Engem is próbáltak erre az útra téríteni, de hamar rájöttem, hogy nem lehet normális életet élni, úgyhogy hagytam a fenébe.
Ez megkeseríti ám az ember életét nagyon.
A hálószobátokba nem lát be a főpásztor. Azt csináltok amit akartok.
Inkább élvezzétek az életet.
39
A tanácsokat megpróbálom megfogadni illetve értelmezni. Azt viszont nem tudom szó nélkül hogy a hitemet valaki becsmérelje.
40
Nem tudom milyen pásztorokról beszélsz.
41
Nem,nincs és nem is akarok. Van olyan felekezet amihez közel érzem magam de saját hitnézeteim vannak és saját véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!