Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mercilon fogamzásgátlót írt fel nekem az orvos, és azt mondta hogy a menzeszem 5. napján kezdjem el szedn, oké de hogyan tovább? Kinek hogy vállt be ez a gyógyszer?
Lehet normális véleményt adni, de ez nem az, már ne is haragudj.
Ennyire erővel neked is akárki mondhatja névtelenül, hogy az ilyen olyan gyógyszert ne úgy szedd, ahogy a szakorvosod mondta, hanem úgy, ahogy ő, mert neki az bevált.
Ez egy anonim oldal. Nem tudsz felelősséget vállalni azért, amit mondasz.
Ha normálisan meg akarod osztani a tapasztalatod, akkor ne ezt írd:
"Szóval kizárólag az első nap kezd el!!!!!"
Hanem meséld el, hogy veled mi történt, mit mondott az orvos, mi volt a bajod tőle stb.
És akkor ha a kérdező úgy gondolja, hogy lehet igazság abban amit mondasz, akkor majd szépen visszamegy az orvosához és elmondja neki a kételyeit.
Most komolyan nem érted amiről beszélek?
Elhiheted, én is elég kritikus vagyok az orvosokkal. Ha úgy gondolom, vmi nem stimmel, akkor keresek mást.
Amúgy mi volt a baj akkor, mikor 5. napon kezdted el a gyógyszert?
Csak nem értem. A rosszullétnek nyilván semmi köze ahhoz, hogy melyik nap szedted be. Azt mondod, hogy mikor 5. napon kezdted el, akkor véreztél. De akkor vszínűleg akkor is véreztél volna, ha első napon kezded el, nem?
A doki vszínűleg azért mondta neki az 5. napot, mert így kevesebb az esély a köztivérzésre. Lehet, hogy attól még van, de kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!