Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvos nekem a Dienille fogamzásgátlót írta fel. Csak rosszat hallottam róla, érdekelne, hogy szerintetek milyen a gyógyszer?
google..kiad csomó mindent....
meg ha orvos azt irta fel , és mondtad előtte, h asztmás vagy..akkor biztos jó....
amúgy én még nem hallottam erről a gyógyszerről...
akkor nehogy elkezd....!!!!!!!
de Istenem, ha az ember elmegy orvoshoz az orvos nem fogja egyesével végigkérdezni A-ZSig az összes betegséget h van-e neked...
hihetelen...akkor menj vissza és közöld az orvossal...ő honnan találja ki h te asztmás vagy???telepatikus úton...
ja..meg mindent ami van, betegséged....mindent mondj el.....!!!
ez kb olyan h cukorbeteg bemegy cukrázdába és megsértődik hogy nem diabetikus cuccot hoznak ki neki...úgy h nem szolt előtte...
Ne szedj fogamzásgátlót. Egy csomó nőnél méh környéki trombózist okoz kb. 20 év használat után!
18F
Gondolom, nem fogja 20 évig szedni...
Kérdező, én is azt szedem, semmi bajom vele. Az egyik legújabb/legmodernebb gyógyszer, kevés hormonnal.
MINDEN fogamzásgátlóra rá van írva minden szar, nem kell megijedni a leírástól. Egy fontos dolog van: ha bármilyen negatív dolgot érzel magadon, azonnal menj vissza a dokihoz és kérj másikat. De a másikra ugyanezek a dolgok rá lesznek írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!