Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek ez baj? Én vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez baj? Én vagyok túl hisztis? Ez szakító ok?

Figyelt kérdés

A barátom összes eddigi barátnője (6) fogamzásgátló tablettát/hüvelygyűrűt/hormonos spirált használt. Szóval hozzá van szokva a teljes szabadsághoz.

Nekem ő volt az első kapcsolatom, így semmit nem szedtem eddig. Mivel neki jobb lenne gumi nélkül elkezdtem utánaolvasni a lehetőségeknek, de borzalmas dolgokat láttam, és igazából sose volt nőgyógyászati problémám, a menzeszem meg tűpontos, így nagyon nem szeretném magam hormonokkal tömni.

Fiatal felnőttként szerintetek én parázom túl? Simán tabit kéne íratnom és szednem? Igaza van mindenkinek a környezetemben, hogy ez a normális? Én nagyon nem szeretném, de terhes se akarok lenni és nem szeretném, hogy rámenjen a kapcsolatunk erre. Nekem tökéletesen megfelel a gumi, persze megértem, hogy egy férfinek kényelmetlen lehet, de az egészségem kockáztatása nem egy vonzó opció.

Ti erről mit gondoltok? Testvérem nincs, anyukám kis koromban halt meg, sajnos vele nem tudok ilyenekről így beszélni. Apukám meg nyilván nem tudna segíteni. Nőgyógyász véleménye, meg az, hogy szedjek csak tabit, mert ő nem kiváncsi még egy abortuszra. Mindig védekezünk gumival!

Fiatalok nálatok mi a helyzet a védekezéssel kapcsolatban? Illetve idősebb/tapasztaltabb hölgyek/urak véleménye is érdekel! Minden normális válasz hasznos lenne!

Nagyon szépen köszönöm előre is!

2020. nov. 4. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
12%

#61 Nem választ, hanem vállveregetést keresett. Így már sokkal kisebb lelkifurkával fogja lenyomni a pasija torkán.

Pasija, dehogy, barátnője.

2020. nov. 5. 21:16
 62/62 anonim ***** válasza:
11%
#62: Kapott is vállveregetést, viszont volt aki más módszert ajánlott a védekezéshez. Ez sem tetszett neki. Annyira unalmas ez a sok feleslegesen rinyáló kérdező.
2020. nov. 5. 21:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!