Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek ez baj? Én vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez baj? Én vagyok túl hisztis? Ez szakító ok?

Figyelt kérdés

A barátom összes eddigi barátnője (6) fogamzásgátló tablettát/hüvelygyűrűt/hormonos spirált használt. Szóval hozzá van szokva a teljes szabadsághoz.

Nekem ő volt az első kapcsolatom, így semmit nem szedtem eddig. Mivel neki jobb lenne gumi nélkül elkezdtem utánaolvasni a lehetőségeknek, de borzalmas dolgokat láttam, és igazából sose volt nőgyógyászati problémám, a menzeszem meg tűpontos, így nagyon nem szeretném magam hormonokkal tömni.

Fiatal felnőttként szerintetek én parázom túl? Simán tabit kéne íratnom és szednem? Igaza van mindenkinek a környezetemben, hogy ez a normális? Én nagyon nem szeretném, de terhes se akarok lenni és nem szeretném, hogy rámenjen a kapcsolatunk erre. Nekem tökéletesen megfelel a gumi, persze megértem, hogy egy férfinek kényelmetlen lehet, de az egészségem kockáztatása nem egy vonzó opció.

Ti erről mit gondoltok? Testvérem nincs, anyukám kis koromban halt meg, sajnos vele nem tudok ilyenekről így beszélni. Apukám meg nyilván nem tudna segíteni. Nőgyógyász véleménye, meg az, hogy szedjek csak tabit, mert ő nem kiváncsi még egy abortuszra. Mindig védekezünk gumival!

Fiatalok nálatok mi a helyzet a védekezéssel kapcsolatban? Illetve idősebb/tapasztaltabb hölgyek/urak véleménye is érdekel! Minden normális válasz hasznos lenne!

Nagyon szépen köszönöm előre is!

2020. nov. 4. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:

És még mindig nem érti...:(

Mindegy köszönöm az idődet meg a választ.

2020. nov. 4. 17:34
 52/62 anonim ***** válasza:
95%

Látom csak negatív vélemény van, szóval gondolom le leszek szólva.

Negyedik éve szedem a fogamzásgátlót. Alacsony hormontartalmút. Rossz tapasztalatom nincs vele.

Teljesen pontos a vérzésem, nagyon szép lett a bőröm, illetve a páromnak, illetve nekem is kényelmesebb ez így.

2020. nov. 4. 18:26
 53/62 A kérdező kommentje:
Melyiket szeded utolsó?
2020. nov. 4. 18:33
 54/62 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk is sokáig vitatéma volt. Nincs igazán jó megoldás.

2éves a a kapcsolat, eleinte gumival védekeztünk, de én nem bírom az érzést, hogy úgy rajta van, egyszerűen zavar, sokszor lelankad tőle.

Aztán védekeztünk megszakítással, jó az önkontrollom, soha nem volt gond, de azért mindig ott az a kis félsz bennünk, hogy mi van ha későn húzom ki.

Anállal is sokszor fejeztük be, így viszont sikerült elkapni fertőzést és megöli a hangulatot, hogy előtte készülni kell, pl kimosni.

Naptár módszer nála nem működik, mert teljesen rendszertelen a mensije.

A spermicid önmagában nem elég, pesszáriummal együtt hatékony, de macerás felrakni és érződik szex közben, hogy ott van. Konkrétan azt döfködöm a farkammal.

A spirálról hallani sem akar és meg is tudom érteni.

Most megbeszéltük, hogy megpróbálja a tabit, aztán meglátjuk pár hónap múlva.

2020. nov. 4. 19:28
 55/62 anonim ***** válasza:
76%

#52 vagyok. Kérdésedre válaszolva Jangeet. Nekem bevált. Lehet másnak nem, tehàt egyénfüggő.

Nem erőltette rám a párom, saját döntés és nem ördögtől való dolog a fogamzásgátló. Ha úgy gondolom, majd befejezem. Nem tiniként kezdtem szedni egyébként, úgyhogy abszolút saját, átgondolt döntés volt.

2020. nov. 4. 19:41
 56/62 anonim ***** válasza:
69%
Én nem olvastam végig a válaszokat, de a kérdezőnek ez a mondata szöget ütött a fejembe: " Aztán amikor beszélni akarok vele jön a lerázás, hogy oldjam meg és válasszak szépen ő elfogadja. Csak gumit ne használjunk..." Ha nekem a barátom ilyet mondana, nagyon elgondolkodnék a kapcsolatunk jövőjén. Ha meg teherbe esel, akkor is jön a lerázás, de azért a lelkedre köti, hogy fáradj el szépen abortuszra. Kérdező, nekem egy pasi sem ér meg ennyit, inkább keress egy olyat, akinek nem gond az óvszer. Ha tiszteletben tartana, nem azzal jönne, hogy melyik exe hány évig szedte, mert most veled van kapcsolatban. Az én párom is 7 évig óvszer nélkül nyomta az exével, de velem óvszerezik, mert én se vagyok hajlandó ilyeneket szedni, és egy rossz szava sincs. Ha igazán szeretne, akkor nem azon lenne, hogyan fűzzön meg, hanem tisztelne. Itt valaki példózott a pasi élvezetével...hát nekem egy se érne többet, mint a saját egészségem. Aztán ha leesett a libidóm meg hüvelygombám lesz, jön a következő suna. Aha, meg lófütyő és esti fény :D
2020. nov. 4. 22:36
 57/62 anonim ***** válasza:
Én a spirált javaslom szerintem technikailag és árban az a legjobb.
2020. nov. 5. 01:39
 58/62 A kérdező kommentje:
Igen, csak nem szült nőknél gyakran okoz olyan komplikációkat, ami miatt soha nem lehet gyerekük, vagy olyan gyulladásokat, amit hasi műtéttel lehet csak orvosolni, de legalább van belőle hormonmentes változat.
2020. nov. 5. 08:16
 59/62 anonim ***** válasza:
9%
Neked semmi se jó kérdező? Az összes válaszba belekötsz.. Akkor ne szexelj!
2020. nov. 5. 08:23
 60/62 anonim ***** válasza:
59%
#60: Akkor minek írja ki a kérdést? Kapott sok más tippet, de mindegyikbe beleköt. Ő írja, hogy a párja nem akar vàltoztatni... hàt a kérdező se nagyon.
2020. nov. 5. 21:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!