Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló feliratása - hogyan oldjam meg?
"Az orvosi titoktartás elvileg kötné, de az orvosnak sem akarom megmondani, hogy nem tudhatja meg anyám. Ha meg anya legközelebb megy magának receptért, tuti szóbakerülne valahogy és elmondanák."
Mivel már felnőtt vagy, az orvosi titoktartás nem lesz felszabdalva azért, mert anyád megy oda bármi okból, mert már semmi köze hozzá. Jól is néznénk ki, anyám bemenne az orvoshoz és mindent azonnal elkezdenének neki ott regélni, aztán meg menne nekik a feljelentés és ki lennének perelve a gatyájukból... Azért ne legyünk már totál hülyék könyörgöm. Ebből kiindulva jobban is teszed, hogy fogamzásgátlót akarsz használni. Komolyan.
#31 Mint írtam, nálunk sajnos az orvosi titoktartás semmit nem jelent. Az itteni orvosok gond nélkül megoszatnak rólad mindent, ha bemegy anyád, a testvéred vagy akárki, akit az orvos is ismer, és tudja, hozzád tartozik. Tudom, hogy fel lehetne emiatt jelentnei, nyilván az orvos is, de emiatt mégsem jelenti fel errefelé senki, mert mindenki tudja, hogy ez így van. Családon belül nincs titoktartás. Az emberek elfogadták, beletörődtek.
Valóban nem néztem át minden kategóriát, talán figyelmetlen voltam, siettem, de úgy gondolom, a teherbeesés sincs annyira messze a fogamzásgátlás témakörtől.
Lehet, hogy a tapasztalatlanságom és félelemeim miatt én sem tűnök eszesnek, de a te modorod sem épp nagy műveltségre utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!