Fogamzásgátló feliratása ha nem rendel a nőgyógyászom?
A mostani helyzet miatt a nőgyógyászom nem rendel se kórházi se magán úton. Megcsináltattam a kötelező szűrést meg is lett az eredmény de nem tudom kézhez kapni csak telefonon keresztül tudtam érdeklődni. Még van egy havi adag a tablettámból, de valószínűleg nem lesz jobb a helyzet egy hónap múlva (sőt...) és nemtudom hogy szerezzek fogamzásgátlót, ha nincs nálam a szűrés lelete, mindenhol csak azzal fogadják el. Nem lehet úgy felíratni ebben az esetben lelet nélkül mondjuk háziorvossal vagy valahogy?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Házi orvos is kiírhatja, a rendszerben látja hogy már korábban nőgyógyász kiírta.
De ha telefonon eltudod érni a nőgyógyászt megkérdezheted hogy ki tudja e írni. Mostmár csak e receptet kapsz, ez úgy működik hogy akár telefonon akár személyesen (jelen esetben ez kiesik) elmondod mit szeretnél kiíratni, elbattyogsz a patikába, mondod hogy az e receptet szeretnéd kiváltani, taj kártya és személyi fog kelleni, (most ha jól tudom más is kiválthatja neked az irataiddal, egyébként külön igazolás kell az orvostól ha azt szeretnéd hogy más váltsa ki) megnézik a gépben, nekem mondták hogy mi van benne, mondtam hogy stimmel és már hozzák is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!