Hogyan oldjátok meg a fogamzásgátló felíratását? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Még szoptatok és Azaliát szedek. Az orvosom ki is írja, de ugye ez 3 havi adag. Egy recept meg 1 hónapig érvényes. Most akkor 3 havonta utazzak 60 kilométert, egy recept miatt (ott dolgozik a kórházban)?2009. okt. 8. 11:45
1/7 anonim válasza:
Vannak olyan fajta fogigátlók, amiket a háziorvos is felírhat. Kérdezd meg, hogy ezt a fajtát felírhatja e? É sose mentem nőgyógyászhoz receptért, nekem a házidoki írta mindig. De enm ilyet szedtem.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, megkérdezem, bár nála sem voltam már egy éve :)) Na, majd most...legalább lát:)
2009. okt. 8. 12:12
3/7 anonim válasza:
Szia!
Az én orvosom úgy oldotta meg, hogy nem írt dátumot a receptre, csak felírta, és én írtam rá a dátumot, amikor ki akartam váltani.
Vagy megveszed előre több dobozzal.
4/7 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a doki, hogy vegyek előre több dobozzal. Én ezt nem akartam, mert mi van akkor, ha elapad a tejem? Az Azalia akkor már nem véd.
Én bementem a patikába, és megkérdeztem hogy adnak-e recept nélkül. Adtak.
5/7 A kérdező kommentje:
Egyszerre megvenni több dobozzal elég drága lenne :(( És, ha közben a kicsi abbahagyja a szopizást, csak pénzkidobás lenne. Eddig én is kaptam néha recept nélkül is, de sajnos most bekeményítettek, így megpróbálom a háziorvost, hátha.. Nektek is köszi :)
2009. okt. 8. 14:12
6/7 anonim válasza:
Nekem is mindig felírja a háziorvos , ha kérem. Próbáld meg!
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor én is megpróbálom nála :)
2009. okt. 8. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!