Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Mit gondoltok ha a barátnőtök nem szeretne soha fogamzásgátlót szedni?
Figyelt kérdés
És óvszer maradna a fogamzásgátló módszer.
Találkozgattam egy férfivel, már lassan szexre került a sor, és úgy kérdezte, hogy Ugye védekezel? Mert ő óvszerrel nem akarja. Ez hogy egy nő tablettát szed miért kéne hogy egyértelmű legyen? Mondanom se kell, nem lett semmi végül a fiúval.
2020. jún. 27. 14:17
1/16 anonim válasza:
Tiszteletben tartanám a döntését bár nem örülnék neki
Gumi nélkül jobb érzés
2/16 anonim válasza:
Én is szedtem fogamzásgátlót tönkre vágta a szervezetem, soha többet nem szedném senki kedvéért sem. Ha nem tudja elfogadni, akkor én balra ő jobbra. Senki miatt ne kezdd el te se szedni, ha nem akarod.
3/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. 25 vagyok, még soha nem szedtem, de nem is tervezem.
Csak olyan érdekes, hogy a legtöbb férfi alap dolognak tartja.
2020. jún. 27. 14:27
5/16 anonim válasza:
Én inkább gumit húznék mint hogy szedné azt a mérget. Miattam ne vágja tönkre senki a szervezetét.
6/16 anonim válasza:
Ki mondta, hogy kell gyógyszer? Én mindig is megszakítottam és sosem volt gond. Ez alatt azt értem, hogy nem, nem az utolsó pillanatban, hanem 3-4-el előbb fejeztem be és jött a levezetés.
7/16 anonim válasza:
Senki miatt ne tedd tönkre magad!
8/16 anonim válasza:
Természetesen nem kötelező szedned, de valljuk be őszintén, mind a férfiaknál, mind pedig a nőknél is zavaró lehet az óvszer. Vannak más módszerek is, hogy mindenki boldog legyen. Mert te sem várhatod el feltétlen hogy óvszert húzzon valaki mindig, amikor az egyébként is drágábban jön ki.
9/16 anonim válasza:
35 èves vagyok,nem szeretem a gumit, gyógyszert nem akarok szedni, így a spiràl mellett döntöttem, döntöttünk.
Igenis zavaró a gumi, de ezt a partnereddel kell megbeszélni.
10/16 anonim válasza:
gondolom a szokásos rinyagépek pontoztak le nullára ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!