Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fiúk, ti mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit reagálnátok, ha a barátnőtök nem akarna fogamzásgátló tablettát szedni? Kiakadnátok?

Figyelt kérdés

Szóval én még szűz vagyok, de egy ideje kapcsolatban vagyok egy fiúval és egyre többet felkerül a szex téma. Neki automatikus, hogy majd biztos fogamzásgátló tablettát fogok szedni.. Mármint pl. ma mondtam neki h késett egy hetet, és erre azt válaszolta, hogy nem baj, majd tabletta szedése mellett már pontos lesz és nem kell aggódnom.

De én nem szeretnék tablettát szedni, szeretném, ha a hormonháztartásom rendesen működne úgy, ahogy kell, szerintem ez az egészséges. Félek a fog.gátló mellékhatásaitól is, meg attól, hogyha elhagyom a tabletta szedését, rendesen vissza fog-e állni a ciklusom.

Viszont mivel még nem aktuális a téma, nem beszéltünk konkretan a védekezésről, de félek, hogy ki fog akadni vagy netán kinevet, mert hát a gumival annyira nem élvezetes a fiúknak a szex.

Ti, fiúk mit szólnátok?

18l

2015. nov. 15. 18:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Kerülj olyan messze attól a fiútól, amilyen messze csak tudsz!
2015. nov. 15. 18:08
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalt pasiként írom, hogy gumival valóban nem annyira élvezetes a szex, mint nélküle. De valamit valamiért! Még mindig jobb gumival, mint nagyon sokat költeni a terhességmegszakításra, az egészségügyi kockázatról nem is beszélve!

De csinálhatjátok kölcsönösen franciázva is, azt lehet gumi nélkül is.

2015. nov. 15. 18:09
 3/17 anonim válasza:
100%
hát szerintem teljesen igazad van nem kell h felboruljon a hormonháztartásod.....és ha hosszú ideig szeded és később gyereket szeretnél, akkor meg nem fog megfoganni a pici akkor mit csinálsz? nem-nem ezt nem lehet űzni... próbálja megérteni a barátod h te nem szeretnéd h így csináljátok... a gumi a LEGJOBB :D
2015. nov. 15. 18:10
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
van más fogamzásgátló mint a gumi nézz utána
2015. nov. 15. 18:12
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
abszolút megérteném, és nem is várnám el, hogy szedje.
2015. nov. 15. 18:15
 6/17 anonim ***** válasza:
62%

Szia!

Teljesen megértelek, a fog.gátló tabletta tényleg megosztó jelenség, és ha arról lenne szó, akkor a párodnak is meg kéne értenie, nem piszkálni vele. Viszont az tény, hogy a gumi (szerintem) nem csak a férfi élvezetét csökkenti, hanem a nőnek is lelombozó lehet. Persze az óvszer az egyetlen, ami véd a nemi betegségektől is, de ha mindketten felelősségteljes monogámak vagytok, akkor annak elhagyása sem jelenthet problémát. Azt neked kell tudnod, hogy a barátod mennyire tisztel téged, ettől eltekintve azonban, amit kétség nélkül tudok ajánlani: az a nuvaring. Nézz utána! Én használtam, teljesen meg voltam vele elégedve. A hormon háztartásodra nincs hatással, ugyanolyan biztonságos, mint a tabi, szex közben nem érezni, teljesen kényelmes, 21 napig nem is kell törődni vele, 10E/3 hónapra elegendő (persze ezt az összeget igazságos megosztani). Csak ajánlani tudom!

Kívánok biztonságos együttlétet:)

19/N

2015. nov. 15. 18:15
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
dehogyis,nem akadnék ki,hanem megérteném
2015. nov. 15. 18:18
 8/17 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk is hasonló a helyzet, egy fontos különbséget számítva. Hogy az én barátom nem erőlteti. Néha megemlíti, hogy sokkal jobb lenne ha győgyszert szednék, hiszen nem kéne mindig az óvszerrel bajlódni, és aggódni sem, hogy mi van ha kiszakadt? Egyébként, szerintem 18 évesen már nem olyan korai tablettát szedni, hiszen már egy felnőtt szervezeted van. De ez a TE tested, a TE döntéset. A pasid pedig egy kretén, ha ezt nem tudja elviselni. Próbáld meg vele mégegyszer megbeszélni, és ha nem sikerül akkor viszlát! Remélem segítettem. :)
2015. nov. 15. 18:45
 9/17 anonim ***** válasza:
61%
A tablettán és ovszeren kívül, kb az összes módszer, nem biztonságos. Legalábbis is folyamatosan itt lehet olvasni, hogy ki milyen más módszer mellett lett terhes. Egy darabig tudnám tolerálni aztán, inkabb keresnek olyat akivel egyezik a nezetunk a fogamzásgátlás terén. 30f
2015. nov. 15. 18:55
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Pasi vagyok, és én mondom a barátnőmnek hogy miattam ne szedjen fogamzásgátlót, mert azert lehetnek durva mellékhatásai. Ha o úgy dont akkor szedjen, de inkább magára vigyázzon mint hogy kicsit jobb legyen
2015. nov. 15. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!