Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit reagálnátok, ha a barátnőtök nem akarna fogamzásgátló tablettát szedni? Kiakadnátok?
Szóval én még szűz vagyok, de egy ideje kapcsolatban vagyok egy fiúval és egyre többet felkerül a szex téma. Neki automatikus, hogy majd biztos fogamzásgátló tablettát fogok szedni.. Mármint pl. ma mondtam neki h késett egy hetet, és erre azt válaszolta, hogy nem baj, majd tabletta szedése mellett már pontos lesz és nem kell aggódnom.
De én nem szeretnék tablettát szedni, szeretném, ha a hormonháztartásom rendesen működne úgy, ahogy kell, szerintem ez az egészséges. Félek a fog.gátló mellékhatásaitól is, meg attól, hogyha elhagyom a tabletta szedését, rendesen vissza fog-e állni a ciklusom.
Viszont mivel még nem aktuális a téma, nem beszéltünk konkretan a védekezésről, de félek, hogy ki fog akadni vagy netán kinevet, mert hát a gumival annyira nem élvezetes a fiúknak a szex.
Ti, fiúk mit szólnátok?
18l
Tapasztalt pasiként írom, hogy gumival valóban nem annyira élvezetes a szex, mint nélküle. De valamit valamiért! Még mindig jobb gumival, mint nagyon sokat költeni a terhességmegszakításra, az egészségügyi kockázatról nem is beszélve!
De csinálhatjátok kölcsönösen franciázva is, azt lehet gumi nélkül is.
Szia!
Teljesen megértelek, a fog.gátló tabletta tényleg megosztó jelenség, és ha arról lenne szó, akkor a párodnak is meg kéne értenie, nem piszkálni vele. Viszont az tény, hogy a gumi (szerintem) nem csak a férfi élvezetét csökkenti, hanem a nőnek is lelombozó lehet. Persze az óvszer az egyetlen, ami véd a nemi betegségektől is, de ha mindketten felelősségteljes monogámak vagytok, akkor annak elhagyása sem jelenthet problémát. Azt neked kell tudnod, hogy a barátod mennyire tisztel téged, ettől eltekintve azonban, amit kétség nélkül tudok ajánlani: az a nuvaring. Nézz utána! Én használtam, teljesen meg voltam vele elégedve. A hormon háztartásodra nincs hatással, ugyanolyan biztonságos, mint a tabi, szex közben nem érezni, teljesen kényelmes, 21 napig nem is kell törődni vele, 10E/3 hónapra elegendő (persze ezt az összeget igazságos megosztani). Csak ajánlani tudom!
Kívánok biztonságos együttlétet:)
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!