Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok milyen fogamzásgátlást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen fogamzásgátlást használtok?

Figyelt kérdés
Egy párkapcsolatban hosszabb távon lehet biztonságosan óvszerrel védekezni?
2010. júl. 28. 07:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"Amúgy h-h tönkretette a bőröd?:O Pedig pont fordítva kellene :D Nem lehet h nem megfelelőt írt fel az orvosod?Valószínű.."

Birom, mikor az orvosra kenik. Meg lehetne végre érteni, hogy a doki még vérvételből sem tudja, hogy hogy fogsz reagálni a gyógyszerre. A vérvétel csak arra szolgál, hogy megnézze vkinek a májfunkcióját, ugyanis ha szarul működik a májad, nem szedhetsz tablettát.

Az orvos is csak tippel. Attól, hogy neked éppen nem lett a tabitól semmi bajod, lehet másnál mellékhatások jelentkeznek.

Lehet itt papolni, hogy "de alacsony hormontartalmú"....vkinek az a kevés is sok.

Amúgy meg ez az "orvos mondta"...vannak orvosok, akik mindenkinek tabit írnak, akármilyen baja van, mert szent meggyőződése, hogy az a legjobb. Más meg csak akkor írja fel, ha nagyon muszáj, mert szerinte szar.

Nem egymást kellene itt meggyőzni. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy bevállalja-e vagy sem, meg hogy neki mi a kényelmesebb.

De ne akarj már mindenkit rábeszélni a tabelttára. Ha vkinek nem jó, akkor nem jó. Örülj, hogy neked bevált.

2010. júl. 30. 16:36
 22/30 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss, de nem rábeszélés, csak az általános hülyeségekre válaszoltam, hogy hízlal stb.Pont én is ezt írtam h vkinek az válik be, vkinek a másik, vkinek x-től mellékhatások jönnek ki, vkinek pedig az a tökéletes,szóval mielőtt engem szapulálnál, olvass a szavak között!

Az orvosos mondatommal is erre utaltam, hogy az orvos nem jót írt fel neki, hol látsz te ott olyat, hogy az orvost hibáztatom?Egyszerűen csak az a tabletta nem neki való, de mástól még lehet h jobb lett volna neki.

Mellesleg, hol akarok én bárkit is rábeszélni?:D Én csak írtam h nekem ez nagyon jó és a tévhitekre reagáltam.

A másik:

"a gumi tényleg macerás lehet meg rossz is vmilyen szempontból, de ha vki erre kényszerül, az sem tragédia:) "

Szerintem itt sem arra utaltam, hogy a gumi egyáltalán nem jó -.-'

2010. júl. 30. 17:27
 23/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen esetben tabletta a legjobb, sajnálom,hogy májfoltjaid lettek:( Nem próbálsz meg másik gyógyszert?Bár lehet nekem se lenne erőm hozzá.

A hízás, hormontömés meg egy nagy hülyeség:) nem a 80-as években vagyunk.

86%-osnak meg üzenem,hogy a megszakítás nem védekezés, nagy élvezet lehet benne......

2010. júl. 30. 17:32
 24/30 A kérdező kommentje:
Nem, nem nem szedek soha semmilyen dogamzásgátló tablettát :@
2010. júl. 31. 13:59
 25/30 anonim ***** válasza:
Hát azt el is hiszem. Sajnálom hogy benned ilyen károkat okozott. Nálam az egyéb mellékhatások mellett, a ciklusomat zavarta be teljesen, én ezért nem szednék soha többé. Nem tudom sokan miért akarják ennyire eröltetni... az egészségnek kellene a legfontosabbnak lennie, nem a kényelemnek, de ha majd jönnek náluk is a mellékhatások, vagy majd ha babát szeretnének és nem lesz peteérésük akkor sírhatnak. De aki már tapasztalta a negatív hatásait, annak ne akarják már beadni hogy csak másikat kell kipróbálni. Mindegyik ugyanolyan szemét méreg.
2010. júl. 31. 19:37
 26/30 A kérdező kommentje:

Igen. Lehet aki több éve szedi és tünetmentes az is előfordulhat,hogy évekkel később jelentkezik valamelyik mellékhatás nála. Az én esetemben még csak fel se volt tüntetve a lehetséges mellékhatások között,hogy májfoltot is okozhat.A fog tabletta ráadásul rákot is okozhat persze hosszútávon,szóval én ellenzem.

Nincs itt olyan,aki spirállal védekezik?

2010. aug. 1. 06:23
 27/30 anonim ***** válasza:

Azért hülyeségeket ne beszéljetek már légyszi, attól, mert 1-et kipróbáltatok és minden xar kijött...Elhiszem h nem akartok másikat kipróbálni, mert féltek, de..:

Nincs 2 teljesen egyforma gyógyszer(Ha csak nem más-más cég gyártja), tehát az a kijelentés h mindegyik méreg, elég nagy sületlenség:) Nem véletlen van annyi, mivel senki sem egyforma.

A meddőség meg, tudod te hány százalék lesz annyi?Marhára kevés, és azok közül is arányában megoszlik az "időszakos", magyarul h nem örökre lesz vki az, a másik meg, hogy nem hiába mondják h ALACSONY h.t.!Rákot meg szted hány nő kapott?Ismersz olyat?Persze h van olyan ember, akinek baja lesz tőle, de ez egyáltalán nem sok, és ha nem is időben vesz észre mellékhatásokat, akkor talán az ő baja is.Mellesleg pont h daganatos betegségeket nem kap el az ember, jó hatásánál olvasni, egyedül a mellrákot olvastam én is neten, de az is elég furcsa cikk volt számom.

Ne vegyétek ezt sértőnek vagy bármi, nem annak szántam, de attól, mert nektek nem jött be(sajnálom tényleg), attól még nem mindegyik szar h meg h jaj majd meglátjátok..-.-" Olvastam már itt is olyat h vkinek az első fog.gátlója teljesen rossz volt, rászánta magát egy másikra és teljesen bevált neki, tehát ez is 1 példa, ezzel azt akarom mondani megint csak h vkinek ez jó, vkinek az.

Amúgy egyik bnőm sprilállal védekezik, mondta h neki teljesen tökéletes, sztem próbáld ki te is.

2010. aug. 1. 14:17
 28/30 anonim ***** válasza:

Kérd ki nőgyógyász véleményét szerintem, hogy mit használj:) Én tuti ezt tenném:)

Amúgy szerintem sem kellene a fogamzásgátlót teljesen leírnia annak, akinek rosszat tett,nyilván ő már nem akarja kipróbálni, de akkor is, tényleg nem egyforma egyik sem,nem mindegyik "méreg", akkor miért válik be több millió nőnek, ha az lenne?=)

2010. aug. 1. 14:32
 29/30 anonim ***** válasza:

Mindegyik hormont tartalmaz. Jó, az kicsit erős, hogy "méreg", de akkor is gyógyszer, akármennyire alacsony a hormontartalma. Amúgy ha megnézitek ezt az oldalt, kb minden második kérdésben az van, hogy ez meg az lett a tablettától...közti vérzés, libidócsökkenés, ilyenolyan fájdalmak, fertőzés stb...

Oké, hogy vkinek megfelel, de azért ha vki kijelenti, hogy nem szeretne szedni, nem kellene 3 oldalon keresztül magyarázni neki, hogy de azért is az a legjobb. A saját bőrén tapasztalta meg, hogy neki nem vált be, minek kell erősködni?

Ha neked tetszik, akkor szedjed. De ne akarj mást is rábeszélni.

2010. aug. 1. 16:12
 30/30 anonim ***** válasza:
Lehet hogy túloztam abban hogy méregnek neveztem, de én csak úgy tudok rá tekinteni. Főleg mióta elolvastam hogy milyen mellékhatásai lehetnek. Nem csak a mellrák volt ott, hanem pl a szívinfarktus kockázatát is megduplázza. Ami azért elég nagy gáz. Én alapból elég egészségtudatosan élek, nálam nem fér bele a cigi, meg az alkohol, sportolok szóval ezért sem fér bele. Meg a régebbi rossz tapasztalatok miatt sem. Bár akkor még nem gondoltam hogy tényleg kárt tesz bennem, ezért próbáltam ki.
2010. aug. 2. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!