Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen fogamzásgátlást használtok?
Figyelt kérdés
Egy párkapcsolatban hosszabb távon lehet biztonságosan óvszerrel védekezni?2010. júl. 28. 07:24
1/30 anonim válasza:
lehet, csak a megfelelőt kell használni. nem szedek tabit, mert hizlal.
2/30 anonim válasza:
Fogamzásgátló tablettát. Az óvszer illúzióromboló, macerás és drága.
3/30 anonim válasza:
Lehet,2,5 éve vagyunk együtt,és azt használunk.
Én nem akarom teletömni magam hormonokkal,így marad ez a megoldás
4/30 anonim válasza:
Tablettázom, mert nekem ez a legkényelmesebb és legbiztonságosabb. az az általánosítás, hogy hízlal, meg egész egyszerűen baromság.
5/30 anonim válasza:
Én lassan 1 éve szedem a fogamzásgátlót, teljesen meg vagyok vele elégedve!
6/30 anonim válasza:
5 hónapig használtunk óvszert a barátommal. egyetlen egyszer volt vele problémánk, amikoris kiszakadt. bevettem egy esemény utáni tablettát, de utána is a gumit használtuk, ami nekem is szimpatikusabb olyan szempontból, h nem kell hormonokat szedni. viszont aug. végén nyaralni megyünk és a tabi mégiscsak biztonságosabb, ezért 2 napja tablettát szedek... Mellesleg bízom abban az állításban, h a mai tabletták minimális hormont tartalmaznak, ráadásul a biztonság mellett sok jótékony hatásuk is van.
20/L
7/30 anonim válasza:
Én Volina fogamzásgátlót szedek és amugy egyáltalán nem hízlal és gyerek sincs :)
8/30 anonim válasza:
Laurina fogamzásgátlót szedek. Gumival valóban elég illúzióromboló...
20L
9/30 A kérdező kommentje:
Nekem a fogamzásgátló tönkrette az arcomat, ezért soha tö bet nem fogok szedni semmilyen hormon tartalmú késtíményt.Egyenlőre marad az óvszer és találok más alternatív megoldást, csak nem fog tabit.
2010. júl. 28. 11:37
10/30 anonim válasza:
Óvszerrel védekezek, már lassan 5 éve. Nekem nem nagyon ajánlotta az orvos a fogamzásgátlót (betegség miatt). Én is szeretnék már vmi kényelmesebb megoldást, de a biztonság a legfontosabb:) Úgyhogy egyelőre marad az óvszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!