Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlást használtok? Melyik mennyire kényelmes?
Óvszer a legjobb,nemkaphatsz el semmi betegséget,nem terjesztesz semmi betegséget és tudod hogy 99%koasan tuti nem lessz baba(ha nem szakad el és nem töltik tele)
Menj el nőgyógyászhoz és tetess be spirált....
Utolsó: Csak beleolvastam. De amennyit elolvastam, abból nekem az derül ki, hogy sokan elégedettek vele. Persze vkinél meg gondot okozott, de vkinél a tabletta is gondot okoz. Nem hiszem, hogy rosszabb lenne, mint a tabletták. Persze kinek mi válik be.
De ez a hisztit nem igen értem, hogy egyesek szerint a spirál abortív eszköz. Persze mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy neki mikortól számít a zigóta/embrió egy emberi életnek. Nekem személy szerint onnantól, hogy beágyazódott. Terhességről is onnantól kezdve beszélünk.
"A terhesség korai béta HCG tesztvizsgálata során megállapítást nyert, hogy minden spiráltípus mellett mégis bekövetkezhet a fogamzás és akkor, amikor az anya még nem is tudja hogy terhes, a spirál, sokszor már az 1-2 hetes magzatot megöli azáltal, hogy megkadályozza annak anyaméhbe való ágyazódását. "
Azt meg nem hiszem, hogy ezt orvos írta. Ennyi baromságot egy helyen...
HCG alapból csak akkor termelődik, ha a magzat már beágyazódott. A beágyazódás meg alapból 5-6. napon történik, szóval a 2 hetes magzat beágyazódását megakadályozni...ez nevetséges.
A "terhesség elleni védőoltás"-t meg már inkább nem is kommentálom:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!