Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlást használtok? Melyik mennyire kényelmes?
Figyelt kérdés
Tablettát már nem akarok szedni a mellékhatások miatt!2011. okt. 17. 00:16
21/25 anonim válasza:
hat akkor meg nem nehéz a döntés, pharmatex megszakitással egyutt tökéletes.. és nem fog becsuszni :)
23/25 anonim válasza:
Én 6 évig szedtem fogamzásgátló tablettát. Nekem személy szerint semmi gondom nem volt vele, első 3 hónapba össze vissza menstruáltam de ez azért mert még idő kellett a szervezetemnek hogy ráálljon. amugy pedig nekem semmi bajom nem volt tőle, rövidebb és görcsmentes lett a menzeszem és nem voltam a menzesz alatt hisztis. azért ez sokat számított. ja nem híztam tőle, illetve nem kaptam el soha semmiféle fertőzést. rendszeresen járok szűrésekre vérvételre és hál istennek minden rendbe volt idáig. most nyáron viszont megfáztam, erős antibiotikumot kaptam ami legyengített és sajnos egy strandon elkaptam egy kemény húgyúti fertőzést, sajnos abba is kellett hagynom a bogyó szedését, amit bánok. mert most teljesen megváltozott a hormonháztartásom össze vissza jön meg, kipattogott az arcom, és sokat fáj a hasam is. magamtól nem hagytam volna még abba mert sztem biztos védekezési pont. de így alakult. a spirálos témáról az a véleményem hogy azt csak olyan ember tetessen fel aki már 30 év körül jár és tényleg nem szeretne babát. fiatal lányoknak én biztos nem ajánlanám. Én 22 vagyok, de ellenzem ezt a védekezési módszert. ha nem akarsz gyógyszert szedni akkor marad az óvszer. de ezt neked kell eldöntened, illetve egyeztess a pároddal. hiszen az a lényeg h nektek jó legyen.
24/25 A kérdező kommentje:
Örülök hogy van akinek bevált a gyógyszer!Én sajna rosszabbul jártam mert sokszor kijött a gombám,az arcom is májfoltos lett a naptól,meg pattanásos lettem , a libidóm meg teljesen eltűnt volt olyan 2 hétig nem kívántam a szexet pedig párom tényleg isteni de valahogy nem akartam.Erre mindre azt mondták a gyógyszer hatása.Na most abba hagytam és kiderül hogy vissza áll e minden akkor tényleg az volt ha nem akkor tévedtem.
2011. okt. 20. 19:51
25/25 anonim válasza:
Legcélszerűbb fogamzásgátló a lankadt f@sz. Ha nem piszkálod, akkor biztonságban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!