Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgősségi fogamzásgátlást kellett csinálnom. Kíváncsi vagyok a véleményekre?! Segítség kell.
Figyelt kérdés
augusztus26.án lefeküdtünk a barátommal, védekeztünk de kiszakadt a gumi. amikor elment akkor vettük észre ezért ugy mond időben kivette, körülbelül 1másodperc volt amig bennem volt akkor... szóval a háromnegyed része a földre ment. augusztus 13.án mult el a menstruációm tehát elvileg pont középidős voltam. ez péntek este 9kor történt és hétfő reggel 10 kor bevettem a sürgősségi fogamzásgátlót(az 1 tablettásat). ez volt augusztus 29.én. ma 2.a van és még semmise történt.nem volt mellékhatás, csak enyhe szédülés.. a következő menstruációm szept. 11én kell megjönnie. szerintetek mi lesz??? hatott a gyógyszer? ??teherbe eshetek??? válaszaitokat várom.2011. szept. 2. 17:20
1/4 anonim válasza:
Ha tele tölt, akkor sem biztos a terhesség.
2/4 anonim válasza:
Nem rég volt egy ilyen esett osztálytársammal!
Ez a tabletta csúsztatja a menstruációt kb 1 héttel!(hamarabb vagy később)
Nagyon vártuk, hogy megjöjjön és végül megjött:)
Szerintem te se aggódj, csak várj türelemmel!
3/4 A kérdező kommentje:
rendben. nagyon félek.. köszönöm:)
2011. szept. 2. 17:33
4/4 anonim válasza:
nyugalom.. ha peteéréskor belédélvez, akkor is csak 20% az esély a terhességre.. te meg bevetted azt a lórugásnyi hormonmennyiséget.. terhes nem vagy, de lehet h kicsit felborultak a dolgok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!