Milyen fogamzásgátlást használtok szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 10:15
1/5 anonim válasza:
Óvszer. Egyrészt elég ritkán tudunk összetalálkozni, másrészt számomra nem meggyőzőek a szoptatás alatt szedhető gyógyszerek (nem nyújtanak kielégítő védelmet, illetve valamennyire csak érinti a babát is a hormonkezelés). A dokim ajánlotta az azáleát, ami olcsóbb, mint a cerazette, majd lehet, hogy szedem, ha csak este szopik a baba és ha először megjött, utána.
2/5 anonim válasza:
Nálunk a no sex vált be. :( A férjem el nem tudta képzelni, hogy egy szoptató anyukával szeretkezzen.. Mondjuk nem volt belőle gond, mert én se kívántam addig. (de tudom, mi őrült kivételek vagyunk). Amúgy óvszert javasolnék.
5/5 anonim válasza:
Szoptatás alatt nem szexelni???Ilyet???Miért,talán elkap apa valamit?Vagy totem állat a szoptatós nő?Akkor az én állam addig igen felkophatott volna..Na de nem vagyunk egyformák.Nekem 3hónapos volt a gyerek/addig intenzíven szopott,tehát a terhesség esélye majdnem nulla.Aztán jött a Mirennia nevű hormon hurok,ami helyileg hat,nem kerül be se a vérbe,se a tejbe,a gyerek ebből semmit nem vett észre.Azóta is fennt van/ennek 4éve/,és még 4évig jó is lesz.Egyedüli hátránya hogy nem túl olcsó,48ezer ft plusz a felrakása.A TB nem támogatja.Semmit nem szokott ami jó,de ez már politika.Remélem tudtam segíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!