Ki milyen fogamzásgátlást, vagy akár fogamzásgátlót alkalmaz szoptatás alatt? Érdekelne még, hogy Azália vagy Cerazette? Melyik a jobb? Kinek mi vált be?
fél éve szedem a cerazette-t, eddig bevált, nem lettem újra terhes:)
hátránya, hogy elég drága sajnos, legalábbis nekem az. és mellette nem menstruálok, így folyton azon parázok, hogy nem lettem-e megint terhes. egy barátnőmnek rendesen megjött havonta a cerazette és a szoptatás mellett is. bár igazából nem hiányzik:)
Szia!
Pharmatex hüvelytablettát használtam, azt 10 perccel "előtte" kell felrakni és hormonmentes. Kb. 1800 Ft 12 db. Nekem bevált, bár spontán szexnél elég lelombozó tud lenni, kb. mint a gumi :)
2 hónapja elkezdtem Cerazette-t szedni, mert nagyon erős volt a menstruációm és a nődokim szerint az segíthet "gyengíteni", hát nem segített... 6 hétig folyamatosan véreztem tőle, úgyhogy nekem nem jött be. Most abbahagytam és rendes fog.gátlót szedek majd, mert már 10 hós a kisfiam és már alig szopizik, ugyanis beleszeretett a cumisüvegbe :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!