Szoptatás alatt milyen fogamzásgátlást ajánlanátok?
Figyelt kérdés
gyógyszert abba kellett hagynom. 2 hetente megjött.gumi óvszert nem szeretnénk használni!2009. febr. 5. 09:27
1/7 anonim válasza:
hüvely tabletta?patentex oval....de olvasd el a tájékoztatót,vagy kérdezd meg a nődokid
2/7 A kérdező kommentje:
nődokim annyit mondott, oldjuk meg másképp a fogamzás gátlást!
2009. febr. 5. 09:41
3/7 anonim válasza:
Szia!
De jó fej a dokid!
Én spirált rakattam fel, mert gyógyszert nem szerettem volna szedni, az óvszerre meg allergiás vagyok.
4/7 anonim válasza:
Nekem csak akkor rakta fel a doki a spirált, amikor már nem szoptattam.
5/7 anonim válasza:
Akkor biztos volt valami más oka is, hogy így döntött a dokid. Nekem Goldlily-m van, aminek benne van a betegtájékoztatójában, hogy akár az abortusz/szülés után 10-15 perccel is fel lehet helyezni, illetve "semmi sem szól az ellen, hogy a páciens IUD-t (méhen belüli fogamzásgátló eszközök gyűjtőneve) használjon".
6/7 anonim válasza:
Szia!
Teljesen abban a helyzetben vagyok, mint Te, csak én gyógyszert nem szeretnék szedni. Azt hiszem a spirál lesz, csak arról is hallani annyi negatív dolgot (teherbe eshetnek amellett is, káros az évekig való használata:()
7/7 anonim válasza:
Nekem a dokim a 6 hetes kontrollon ajánlott egy olyan injekciót, amit negyed évente kell beadni. Kérdezz utána,mert pontosabbat nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!