A minap beszélgettünk párommal, hogy szoptatás alatt milyen fogamzásgátlást válasszuk. Javasolta szedjem újra a tablettát. Szerintetek?
Összegyűjtöttem egy pár nevet: Cerazette, Jangee, Azálea.
Mit gondoltok? Esetleg tapasztalatok? 5 éve álltam le a tablettával, akkor még a mensi első napján kellett elkezdeni a szedését. De ha szülés után nem akar majd megjönni, akkor várni kell vagy?
a cerazette jó szedtem drága.
azalia: alatt sokan véreztek össze vissza
a jangee-t nem ismerem.
nem kell várni de egy nőgyógy vizsgálat lesz ha felírják. magadtól ne szedd.
A cerazette ahoz képest, hogy barátnőmnek a kombináltja 7 és fél ezer, nem is olyan drága.
Köszönöm. Persze, hogy doki nélkül nem szedem, még nem született meg a babánk, de már gyűjtöm az információkat.
nekem a cerazette evési rohamokat váltott ki. folyamatosan éhes voltam, ettem. miután abbahagytam a szedését, két nap múlva az evési rohamos is elmúltak.
NEkem nem volt mensim még szedtem, abbahagyás után sem. Amikor a fiam 9 hós volt, jött meg először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!